Продължава делото за изнасилване срещу Дани Алвеш в Барселона, което

...
Продължава делото за изнасилване срещу Дани Алвеш в Барселона, което
Коментари Харесай

Нови показания по делото срещу Алвеш: вонеше на алкохол, момичето беше в шок

Продължава делото за обезчестяване против Дани Алвеш в Барселона, което стартира през вчерашния ден. Той е в ареста от януари 2023 година, откакто бе упрекнат в изнасилването на жена в нощния клуб " Сътън " в каталунската столица в края на декември 2022 година На 14 ноември стана известно, че съдът е завършил следствието, а прокуратурата желае 9 години затвор за футболиста. Делото би трябвало да завърши на следващия ден. 

Във втория ден от правосъдния проблем показания дадоха брачната половинка на Алвеш - Йоана Санс, спътникът му във въпросната вечер, шефът на дискотеката, както и служители на реда, които първи са разпитали жертвата на хипотетичното обезчестяване.

Санс, която преди старта на делото изтри всичките си профили в обществените мрежи, съобщи, че брачният партньор й се  прибрал в доста тежко положение след визитата в дискотеката.

" Той се прибра доста пийнал, вонеше на алкохол. Блъсна се в дрешника и се срина на леглото. Не беше контактен, нямаше по какъв начин да приказвам с него същата вечер ", изясни Санс и акцентира, че в никакъв случай публично не е желала бракоразвод от Алвеш. 

Според " Марка " показанията на Йоана индиректно поддържат защитната тактика на Алвеш. Адвокатите му желаят да покажат, че довечера той е бил доста пийнал, тъй като в Наказателния кодекс на Испания това е смекчаващо виновността събитие.

⚡️ Segon dia de judici contra Dani Alves: declaren 19 testimonis
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР