Продължава да се спекулира с бъдещето на футболиста на Манчестър

...
Продължава да се спекулира с бъдещето на футболиста на Манчестър
Коментари Харесай

Ман Юнайтед не бърза с новия договор на Погба

Продължава да се спекулира с бъдещето на футболиста на Манчестър Юнайтед Пол Погба. „ Sky Sports “ твърди, че „ алените дяволи “ към момента не са почнали договаряния за удължаването на контракта на французина, чийто сегашен договор изтича през лятото на 2022 година.

В момента Погба е концентриран върху сполучливия свършек на сезона с Ман Юнайтед и с представянето си на идното Европейско състезание с френския народен тим.

От Юнайтед имат намерение да разрешат въпроса с 28-годишния полузащитник в близко бъдеще, защото след 7 месеца играчът ще има право да подпише прелиминарен контракт с всеки един клуб.

В началото на декември предходната година сътрудникът на Погба - Мино Райола, съобщи, че футболистът няма да възобнови контракта си с „ алените дяволи “. Представителят на играча призна, че Ювентус има интерес да си върне халфа.

През март тази година обаче беше обявено, че французинът е подготвен да подпише нов контракт с Юнайтед. Погба има 3 гола и 3 асистенции в 23 мача от Висшата лига през този сезон.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР