Продължава да се издирва шофьорът на катастрофиралия бус с мигранти

...
Продължава да се издирва шофьорът на катастрофиралия бус с мигранти
Коментари Харесай

Все още се издирва шофьорът на катастрофиралия бус с мигранти?

Продължава да се търси водачът на авариралия бус с мигранти на Автомагистрала " Тракия " край Чирпан. Това оповестява тази заран БНР, базирайки се на Окръжната прокуратура в Стара Загора.

Припомняме, през вчерашния ден сутринта а в него се намираха 46 афганистански мигранти. Един от тях почина, а 32 души бяха ранени и откарани за обзор в болница. Шофьорът избяга и към момента се търси съгласно БНР.

По думите на окръжния прокурор в Стара Загора Дичо Атанасов, преди случая с авариралия бус е хванат различен, в който още веднъж са транспортирани мигранти.

Районната прокуратура в Стара Загора по-късно заяви, че от които един е бил водач на авариралия бус, а другият е бил в купето до него. Тази информация обаче не дава отговор на тази, която националното радио има.

От държавното обвиняване обясниха, че има данни за пристигнали в България 120 бежанци от Афганистан още преди 2-3 дни. Те били разпределени на групи в гориста околност през нощта на 25 против 26 февруари.

През вчерашния ден само че край Перник. Превозното средство е открито празно и изоставено . Както бежанците, по този начин и водачът избягали.

Разнородна информация имаше през целия вчерашен ден, заради което екипът на News.bg се свърза с пресцентъра на Министерство на вътрешните работи, както и с Окръжна прокуратура - Стара Загора, която води следствието за авариралия бус на Автомагистрала " Тракия ". От двете институции не можаха да ни дадат съответна информация, само че ни увериха, че в понеделник - в работен ден, ще има повече детайлности.
 Колко буса с мигранти са засечени тази заран у нас?
Колко буса с мигранти са засечени тази заран у нас?

Нито Министерство на вътрешните работи, нито прокуратурата знаят с точност
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР