Продължава да съществува заплаха за възможно убийство на президента Александър

...
Продължава да съществува заплаха за възможно убийство на президента Александър
Коментари Харесай

Външният министър на Сърбия отново намекна, че животът на Вучич е в опасност

" Продължава да съществува опасност за допустимо ликвидиране на президента Александър Вучич ", счита министърът на вътрешните работи на Сърбия Александър Вулин, представен от сръбската телевизия N1 и dariknews.

" Докато Звицер (Радое Звицер, водач на черногорската незаконна група " Кавачки клан " ) е на независимост, ликвидиране на Вучич е допустимо. Не знаем кой стои зад клановете и до момента в който не бъде разкрито това, опасността за живота на президента пораства с всеки минал ден ", е декларирал Вулин пред телевизия Хепи.

В началото на годината министърът на вътрешните работи на Сърбия заяви пред публицисти за подготвяно нападение против Вучич.

Тогава той сподели, че съгласно оперативна информация незаконна група отпред с Радое Звицер приготвя покушението.

Скоро по-късно обществеността бе осведомена за нов плануван атентат против президента, който пък трябвало да бъде осъществен от незаконната група на Велко Беливук, след това разрушена.

Предупреждения за заплахата от нахлуване против Александър Вучич имаше и през 2020 година, когато Вулин също бе декларирал, че полицията разполага с оперативни данни за това, че против президента на страната се приготвя нападение.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР