Продължава да расте броят на заразените с морбили. За последните

...
Продължава да расте броят на заразените с морбили. За последните
Коментари Харесай

Броят на болните от морбили расте – общо за страната са 32-ма

Продължава да пораства броят на инфектираните с морбили. За последните 24 часа са регистрирани нови 5 случая и по този начин болните в страната към този момент са 32-ма, оповестиха от здравното министерство.

26 случая са обявени от Регионалната здравна ревизия в Благоевград, 4 – от столичната РЗИ, и по 1 – от РЗИ София-област и РЗИ Хасково.

Днес в квартал „ Христо Ботев” в столицата проработи мобилен кабинет за слагане на ваксини против заболяването.
Отваря порти мобилният кабинет в кв. „ Христо Ботев ” за имунизиране против морбили Той ще остане в квартала, до момента в който е належащо
Кабинетът отвори порти в 9 ч. и ще остане в квартала, до момента в който е належащо. Слухът за болестта плаши множеството поданици на „ Христо Ботев”. Много от родителите не пускат децата си на учебно заведение и детска градина.

Освен в мобилен кабинет, безвъзмездни ваксини ще се слагат в още четири лечебни заведения в София – Първа, Втора, Четвърта и Пета болница.
9-месечно бебе и 19-годишната му бременна майка са измежду последните инфектирани с морбили Очаква се броят на инфектираните да се усили
В случай че нямате спомен и данни за ваксина против вируса, може да си поставите такава. Тя няма да навреди даже човек към този момент да е бил ваксиниран.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР