Продължава да приема ангажименти и да ходи на участия като

...
Продължава да приема ангажименти и да ходи на участия като
Коментари Харесай

Коцето остава в Пайнер до юни, после решава дали да продължи

Продължава да приема задължения и да върви на участия като неин реализатор. Споразумението е до юни и по-късно той ще реши дали да се самопродуцира и да си заплаща за ротация в „ Планета “, или да подписа нов контракт с „ Пайнер “, писа „ Галерия “.
Не са правилни изявленията, че е в обтегнати връзки с шефа на „ Пайнер “ Митко Димитров и поради това не е взел участие в огромния концерт на музикалната телевизия на 17 декември в зала „ Арена Армеец “. И даже че инженерът го бил изгонил. Напротив – двамата са в положителни връзки и Коцето е един от дребното артисти с по-специален статут в „ Пайнер “. Той самичък дефинира %, който взима от концерти, и не поема повече от осем участия месечно, тъй като върти сполучливо и собствен бизнес. Има верига нощни заведения в София, Благоевград и Бургас.

Освен това стопанисва и хотел в Ахтопол. Скоро ще пусне и своя нова ария, която ще се завърти по „ Планета “.

Колкото до фамилията му, с Надя обмислят да създадат втора женитба, защото не са сключвали църковен брак. Двамата са вярващи, само че когато са сключили гражданския брак, е нямало по какъв начин да минат под венчило и в черква. Със сигурност когато се решат на тази стъпка, церемонията ще бъде в стеснен кръг.

„ Жена ми на смешка ми споделя, че ме е боязън, тъй като съм набожен, да не вземе да ми се натисне някоя фенка и да не мога да й откажа “, споделя Константин.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР