продължава да оказва хуманитарна помощ и подкрепа на десетки хиляди

...
продължава да оказва хуманитарна помощ и подкрепа на десетки хиляди
Коментари Харесай

БЧК с международна подкрепа за дейности в отговор на Covid-19

продължава да оказва филантропична помощ и поддръжка на десетки хиляди хора, наранени от пандемията. В продължение на шест месеца БЧК ще осъществя огромна стратегия с финансова поддръжка в размер на 690 473.55 лева, предоставена от Американската организация за интернационално развиване посредством Глобалния зов на Международната Федерация на Дружествата на Червения кръст и Червения полумесец. Това оповестяват от аления кръст.
Дейностите включват пакети - персонални защитни средства за 30 хиляди обществено слаби жители, наранени от, „ Kарти за занимания “ на 2 500 уязвими и нуждаещи се деца, за поддръжка за обикновено връщане към образователния развой, а също и здравни практики измежду ромското население в страната, със съдействието на Националната мрежа на здравните посредници.
 ЗОЛ: Джи пи-тата да не издават посоки за PCR проби по избор на пациента ЗОЛ: Джи пи-тата да не издават посоки за PCR проби по избор на пациента
Сдружението на общопрактикуващите лекари предлага персоналните лекари да не издават посоки за PCR проби по избор на пациентите, пре...
Сред дейностите са основаване на Гореща телефонна линия и онлайн чат, като част от Виртуалния център за психосоциална поддръжка, който дава опция за достъп до психически съвещания и по-нататъшна помощ.
Дейностите включват и разширение на уменията на деца и младежи за справяне в стресови обстановки.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР