“Продължава да има министри-анонимници, на които българският народ не им

...
“Продължава да има министри-анонимници, на които българският народ не им
Коментари Харесай

Румен Христов: Продължава да има министри-анонимници, на които българският народ не им знае имената

“Продължава да има министри-анонимници, на които българският народ не им знае имената.Имах предпочитание да покажем на сътрудниците от ПП-ДБ, че не всичко е цветя и рози. Случиха се доста неща през тези няколко месеца. Имаше доста огромен напън към мен от страна на съпартийците ми. Ние сме консервативна партия. Когато ти приказваш, само че не те чуват – даваш знак. Това през днешния ден беше знак. ” Това съобщи зам.-председателят на парламентарната група на ГЕРБ-СДС Румен Христов в ефира на Българска национална телевизия.

“Има ротация след към три месеца. Не имам вяра до тогава да има смени в кабинета. Убеден съм, че за всеки сектор ГЕРБ има най-малко двама по-подготвени. Ние нямаме желание да смъкваме държавното управление, тъй като служебните държавни управления не са най-хубавото нещо. Искаме министрите да работят по-добре “, акцентира той.

Допълнителен дълг за България

“Взимането на спомагателен дълг е рисково за България. Дългът е повинност за нашите деца. Това заплашва осъществяването на критериите за 3% недостиг, раздаването на повече средства не е противоинфлационна мярка. Не можеш със заеми да си купуваш успокоение! Социалните страни са богатите страни. Трябва да имаш нещо, което си изработил и след това да го разпределиш. Искаме закостенял бюджет “, разгласи Христов.

Държавният бюджет

“От една страна усилваме пенсиите, от друга – налозите. Това е проблематично за дребните общини. Общините зависят значително от бюджета. Консервативната концепция е да има децентрализация и част от средствата да остават в общините, а не да влизат в държавния бюджет “, изясни водачът на Съюз на демократичните сили.

На въпрос за рецензиите по отношение на вътрешния министър Калин Стоянов, Румен Христов съобщи:

“Този митинг и това принуждение има предистория. Имам едно управление на БФС, което нито има положителни резултати в сферата, която ръководи, нито е харесвано от футболните почитатели.Проблем имаше, и би трябвало да го свържем с решението на столичния кмет. Той сподели уязвимост – не се явява на избора на ръководител на СОС, когато си дал позволение да се срещнат двата лъча – би трябвало да се понесе отговорност “, сподели зам.-председателят на ПГ на ГЕРБ-СДС в Народно събрание.

Продължава да има министри-анонимници

„ Нашият представител в Министерски съвет е Мария Габриел и ние носим цялостната отговорност за протичащото се в това министерство. Продължава да има министри-анонимници, на които българският народ не им знае имената. С моя избор споделям, че нещата не са такива, каквито си ги показват. Да подобрят работата, в случай че не, ние имаме задоволително готови хора, които могат да се оправят “.

„ Ние имаме стихотворец ангажимент като коалиция, че ще подкрепим измененията в Конституцията. Това е значимо и за приемането ни в Шенген “, сподели още той.

Темата за Калин Стоянов се трансформира в обществен отдушник за политиците.

“Други тематики отиват в периферията – бюджета не е импортиран в Парламента, пропущат се всевъзможни периоди, ситуативното отмества това, което обезпечава хоризонтите в идната година. ” Това сподели някогашният министър на вътрешните работи Михаил Миков ефира на NOVA NEWS.

“Оставката на Калин Стоянов не би трябвало да бъде подадена, става дума за борба в ръководещото болшинство, за завладяване на позиции в изпълнителната власт, а това проличава по обвинявания против един или различен министър, сподели Миков. Министърът е препоръчан от Денков, определен е от болшинството депутати, добави той. Министерство на вътрешните работи би трябвало да види кои служители на реда са осъществили несъразмерна приложимост на мощ ”, уточни той.

По негови думи проблеми в спорта има на всички места, а „ федерациите постоянно се трансформират в топло място за хора, които се прехранват към спорта “. Но това не значи, че страната не би трябвало да се ангажира с финансиране и работа за спорта, добави политикът.

Футболният митинг

“Агитките се трансформират в сериозен фактор на публичния и политически живот, това се следи от 10-15 години и би трябвало да се открият кръговете, които финансират тези групи, разясни политикът. Има правила за деяние от страна на полицията при ескалиране на обстановката, той. Винаги около сухото гори и мокрото ”.

Още вести четете в категория България.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР