продължава да е болен от COVID-19 и няма изчистване на

...
продължава да е болен от COVID-19 и няма изчистване на
Коментари Харесай

Премиерът на България не може да пребори коронавируса

 продължава да е болен от COVID-19 и няма изчистване на вируса, макар че са минали 14 дни от заразяването му. Това научи импровизирано от членове на премиерския екип. Официална информация към момента няма. В неделя още веднъж е бил изработен PCR тест на Борисов, който отново е дал позитивен резултат.

Днес сутринта преди онлайн съвещанието на държавното управление е взета нова поредна проба. разгласи, че е инфектиран с ковид на 25 октомври, неделя. Оттогава се лекува в Бояна, като бе обявено, че за него се грижи персонален доктор. 

Вирусът неведнъж се почиства след повече от 20-30 дни и това не е толкоз ужасно, разясниха лекари, които всеки ден работят със инфектирани с Коронавирус. По-притеснителното обаче е, че положението на премиера се е влошило в края на предходната седмица.

Промяната се чува и при включванията на премиера във фейсбук отпреди дни и преди часове - този понеделник. Гласът му е пресипнал, усеща се мъчно дишане, има и кашлица. Причината за болестта, продължаваща 14-ти ден, е че Борисов при започване на заболяването отказал да бъде признат в болница, с цел да получи по-специализирани грижи. В момента за него се грижели към този момент експерти, вливали му и системи, правели и инжекции.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР