продължава да държи лидерски позиции. През настоящата 2022 година InfoSec

...
Коментари Харесай

InfoSec SEE 2022 идва в България с богата тридневна програма и топ международни лектори

продължава да държи лидерски позиции. През актуалната 2022 година InfoSec SEE ще се организира за 14-и следващ път, с още по-богата тридневна стратегия, топ интернационалните лектори и стотици участници от разнообразни страни. Тази година мястото на осъществяване ще бъде влиятелният комплекс Lighthouse Golf & Spa Resort България, а датите – от 19 до 22 юни.

Основната тематика на тазгодишното издание на форума е: „ Киберсигурност по време на кибервойни ”. Регистрациите за безплатното събитие към този момент текат, като за поредна година конференцията се радва на голям интерес. Част от най-интригуващите лектори занапред следва да бъдат оповестени пред необятната аудитория.  се организира с формалната поддръжка на Министерство на електронното ръководство на Република България.

По традиция форумът събира на едно място водачите в сектора, както от България, по този начин и от водещи световни компании, предоставящи услуги по киберсигурност и осведомителни технологии, като Trellix, Mandiant, CyberRes by Micro Focus, N-able, Netwrix, Radware, IBM, SolarWinds, Ridge Security, MailStore, Hillstone Networks, BeyondTrust, Forcepoint, Bitdefender, Fudo Security и други.

И тази година InfoSec SEE 2022 ще се организира в хибриден формат: присъствено и онлайн. Хибридният формат дава опция на гостите да вземат участие в конференцията по оптимално комфортен за тях метод. Както присъственият, по този начин и онлайн форматът дават достъп до най-актуалните лекции, презентации, вести, уъркшопове и мнения от света на осведомителните технологии и киберсигурността.

След невероятния триумф на през миналите тринадесет години, за идното издание на форума уредниците от още веднъж залагат на безупречна организация, разнообразна стратегия, пъстра палитра от лектори, доста занимания, интерактивни презентации и изненади. За тазгодишното издание е определено едно същински впечатляващо и вдъхновяващо място, ситуирано на крайбрежията на родното Черноморие – Lighthouse Golf & Spa Resort България.

Лекторите, които идват в България особено за присъединяване в конференцията, са от над 10 страни. Тук можем да разкрием и дребна част от тях: Michal Ostrowski (Senior Director EMEA East, DACH, EE, MEA) и  Mo Cashman (Director ATS EMEA and Principal Engineer) в Trellix, Ramses Gallego (International Chief Technology Officer) и Pierpaolo Ali (Director Southern Europe, Russia, CIS, CEE & Israel) в CyberRes, MICRO FOCUS line of business, Benny Haik (Country Manager  Eastern Europe) и   Haim Halperin (Regional Sales Manager) в Radware, Chris Wang (Vice President of Product Management) и Michael Chen (Vice President of Customer Success) в Ridge Security, които идват от Силициевата котловина особено за конференцията, Michal Jarski (Director of Eastern Europe) във Forcepoint, Maxim Akimov (Distribution Sales Manager CEE)  в N-able,  Evgenia Izotova (Country Manager) в Netwrix и доста други.

Конференцията ще бъде открита от министъра на електронното ръководство, господин Божидар Божанов . Тази година ще се организира полемика онлайн за първи път на тематика „ Ключовата роля на страната по въпросите на киберсигурността ”. Всички посетители на InfoSec SEE 2022 ще имат опция освен да черпят информация непосредствено от извора, а и да се включат по собствен избор в богатата на наличие стратегия, в това число в практическите уъркшопове и полемики. Много забавна оригиналност в програмата е така наречен „ Hot Cybersecurity Chair ”, на който ще сядат топ международни специалисти и гостите ще могат да им задават въпроси онлайн. Както и при предходните издания, паралелно с просветителните аспекти на конференцията, за гостите са готови разнородни на практика извършения, уъркшопове, демонстрации онлайн и увлекателни полемики. Гостите на форума могат да чакат доста занимания, а също и скъпи благоприятни условия за нетуъркинг и основаване на основни контакти.

Много скъпо е и представянето на положителните практики  при даването на решения и услуги в областта на киберсигурността от водещите български ИТ компании: Digitall, Telelink Business Services, CNSys, Nebosystems, Mnemonica, Kontrax, Lirex High Tech, Atos Bulgaria, CyberOne, SoCyber.

„ InfoSec SEE се разраства с всяка минала година, по тази причина взехме решение тази година форумът да бъде 3 дни, а не 2. Освен това конференцията е отворена освен за вендори от нашето дистрибуторско портфолио, само че и за вендори, които ние не представляваме на българския пазар. към този момент е място, което сплотява районната общественост на специалистите по киберсигурност и по тази причина притегля международните водачи в кибериндустрията. Темата „ киберсигурност ” преди години беше екзотика, до неотдавна беше ИТ мода, а в този момент е гореща действителност. Нашето предпочитание е знанието за проблемите в областта на киберсигурността и средствата за тяхното решение да стига до колкото се може повече хора и организации, и то гратис ” – споделя госпожа Анелия Костадинова, шеф на COMPUTER 2000.

„ От 2018г. насам участията ми в InfoSec SEE се категоризират с необикновен триумф. С наслаждение предлагам събитието, което се характеризира с извънредно професионална стратегия, покриваща настоящите тематики по киберсигурност. Винаги се предлага и чудесна стратегия за занимания, за всички участници.  Ползите и възвръщаемостта за бизнеса ни от присъединяване във форума са постоянно чудесни. Възхищаваме се на екипа на COMPUTER 2000 Bulgaria, който постоянно е безукорен и надминава най-високите ни упования, в организацията на InfoSec SEE и в нашето бизнес партньорство ”, е коментарът на Евгения Изотова , Team Lead Sales в NETWRIX, във връзка присъединяване ѝ в предишни издания на конференцията .

„ Мисля, че това е едно фантастично събитие! Имам доста опит и съм взел участие в редица сходни конференции, само че анализирайки равнището на организация от домакините от COMPUTER 2000 Bulgaria, броят и качеството на гостите, програмата и уъркшопите, InfoSec SEE е един в действителност свръхестествен конгрес, който постоянно предлагам на всички клиенти и сътрудници, с които работим ”, споделя за присъединяване си в предходни издания на формата Михал Островски , Senior Director EMEA East, DACH, EE, MEA в Trellix.

Тазгодишното издание на конференцията още веднъж събира на едно място огромните международни имена в киберзащитата, привличайки посетители с най-разнообразен профил: от експерти и специалисти, до мениджъри, шефове и притежатели на бизнес. Презентациите и уъркшоповете в трите дни на форума ще дадат на всеки присъстващ опцията да се допре до най-горещите тематики от света на киберсигурността и да актуализира познанията си в тази извънредно динамична материя.

InfoSec 2022 SEE отваря пред своите посетители вероятността за създаване на извънредно скъпи контакти, като наред с лекторския състав от топ специалисти чакаме и голям брой забавни персони измежду самите присъстващи.

Трите поредни дни на осъществяване на конференцията са от 19 до 22 юни 2022 , с алтернатива за ранно идване и вечеря за „ добре пристигнали ” в деня преди откриването. Регистрациите за InfoSec SEE 2022 бяха отворени при започване на месец май, като досега доста от местата към този момент са непокътнати. По традиция регистрацията за събитието е изцяло безвъзмездна за двата формата: онлайн и на място в Lighthouse Golf & Spa Resort България.

Верен на традицията, и тази година форумът InfoSec SEE ще приключи с церемония вечеря, съпроводена с живи участия, шоу стратегия, изненади, за първи път ще има шоу „ Cocktail Workshop ” и доста положителни страсти. Като част от вечерната стратегия, гостите ще станат очевидци на връчването на годишните награди на COMPUTER 2000 Bulgaria за достижения в киберзащитата, в определени категории.

Съдържание от COMPUTER 2000 Bulgaria
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР