Продължава да бъде тежко състоянието на две от жените, ранени

...
Продължава да бъде тежко състоянието на две от жените, ранени
Коментари Харесай

Две жени все още са в тежко състояние след катастрофата при Котел

Продължава да бъде тежко положението на две от дамите, ранени при снощната злополука сред микробус и кон на мост в региона на село Градец, община Котел, оповестяват от МБАЛ „ Доктор Иван Селимиски “ в Сливен, написа БГНЕС, цитирайки БНР. При злополуката пострадаха общо пет души, откакто бусът е паднал от моста. Пожарни екипи от Сливен и Котел са спасявали потърпевшите. Те са се прибирали от Турция към родните си села в Търговищко.
Дежурният в отделението по реанимация на регионалната болница лекар Стоян Митков заяви какво е положението на потърпевшите все още. " Имаме четирима потърпевши – един мъж и три дами. Може би най-тежко потърпевшата е жена. Тя е с контузия на гърди, на стомах, оперирана е по неотложност. Остава по-критична, дружно с друга жена, която е с черепно-мозъчна контузия и с контузия на гръден панер ", сподели лекар Митков.
Петият ранен е настанен за лекуване в отделението по хирургия. Директорът на регионалната противопожарна работа комисар Владимир Демирев разяснява по какъв начин е протекла избавителната интервенция. " Първи идват сътрудниците от Котел. Там към този момент са били екипите на Бърза помощ също от Котел. Пристига и екипът на Сливен и взаимно с сътрудниците от Котел стартират с носилки да изтеглят хората, като ги изнасят от коритото на реката ".
Говорителят на Окръжна прокуратура Сливен, Ваня Белева разгласи, че по случая е формирано досъдебно произвеждане. Издирва се притежателят на коня, провокирал тежката злополука.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР