продължава да бъде на първо място сред държавите от ЕС

...
продължава да бъде на първо място сред държавите от ЕС
Коментари Харесай

Германия е водеща в ЕС по брой молби за убежище

продължава да бъде преди всичко измежду страните от Европейски Съюз по брой молби за леговище. Това заяви " Велт ам Зонтаг " с позоваване на отчета на Европейската работа за поддръжка в даване на леговище, съобщи БГНЕС.

Според документа през първата половина на тази година в страните от Европейски Съюз, както и в Норвегия и Швейцария са подадени общо 194 808 молби за леговище. В същото време в Германия са регистрирани 47 231 заявки. Пояснява се, че 36% от търсещите леговище са от Сирия, 18% са афганистанци и 6,6% са иракчани.
 Как наводненията ще се отразят на политическия живот в Германия Как наводненията ще се отразят на политическия живот в Германия
Връзката сред политиката и наводненията в Германия има забавна история, която може да се повтори. Това без подозрение е най-тежкото прочие..

На второ място по брой поръчки е Франция (32 212), следвана от Испания (25 823) и Италия (20 620). В края на листата са Унгария (19), Естония (30) и Латвия (58).

По-рано немският вътрешен министър Хорст Зеехофер изрази угриженост по отношение на настоящата миграционна обстановка, обвързвана с увеличение на броя на мигрантите, идващи в Германия по балканския маршрут. В същото време той означи, че жителите на Германия постоянно са били толерантни към настаняването на бежанци на територията на Федерална република Германия. Става дума обаче за банкет единствено на 200 000 души годишно. Вътрешният министър разясни още, че предходната година над 102 500 мигранти са подали молби за леговище в Германия.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР