Продължава бясната надпревара между двете икони на фолка у нас

...
Продължава бясната надпревара между двете икони на фолка у нас
Коментари Харесай

Галена пусна новия си хит на празник на Преслава

Продължава бясната конкуренция сред двете икони на фолка у нас Преслава и Галена, която даже коронавирусът и неналичието на концерти не може да спре. Точно когато Преслава празнува 17 години на сцената и е затрупана от поздравления на почитатели, Галена пусна новата си дълго чакана ария. „ Къде беше ти “ провокира стихия от възторжени мнения на почитатели, които незабавно коронясаха Галена за №1 във фолка и даже оповестиха, че колежките й няма потребност да вършат нови песни тази година, тъй като шлагерът на 2021г. е явен. Песента е самобитно продължение на сингъла на „ Меди “ „ Да си тук “, в чието видео певицата има специфична роля.



Съвсем скоро и Галена ще чества 17 години от стъпването на сцената, само че по какъв начин ще отговори Преслава следва да забележим. Hotnews.bg напомня, че двата постоянно са имали комплицирани взаимоотношения –от най-хубави приятелки до люти врагини. Това лято, когато Галена се разболя от китайската болест, преси разгласи, че персонално й се обадила, с цел да й пожелае скоростно възобновяване.



Така другарството сред двете изглеждаше възобновено, само че въпросът е не можеше ли Галена да пусне песента си, която напряко смазва конкуренцията, след два дни, когато празникът на Преслава щеше да е отминал.


„ Монетата постоянно има две страни… Моят отговор. Отношенията сред двама души могат да бъдат красиви, могат да бъдат грозни, само че съвсем в никакъв случай безконечни. Затова оценявайте хората, които са в живота ви, преди да е станало прекомерно късно. Благодаря на екипа, виновен за съществуването ѝ, както и на екипа, който трансформира настроението ѝ във образно преживяване, тъй като тази ария ме докосна по метод, който рядко чувствам. Благодаря ви, че докосна и вас. И помнете — обич се потвърждава всеки ден! “ – показа песента си изпълнителката.

Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР