Продължава блокадата на автомагистрала Тракия, Подбалканския път в района на

...
Продължава блокадата на автомагистрала Тракия, Подбалканския път в района на
Коментари Харесай

Продължава блокадата на автомагистрала “Тракия“

Продължава блокадата на автомагистрала " Тракия ", Подбалканския път в региона на Гурково и Прохода на републиката от миньори и енергетици.
Прочетете още
Работещите в мините и Топлоелектрическа централа " Марица изток 2 " се оповестиха против териториалните проекти за обективен преход на въглищните региони, признати от държавното управление в петък.

Очаква се през днешния ден миньорите и енергетиците от Перник и Бобов дол още веднъж да провеждат демонстрация в поддръжка на сътрудниците им от Стара Загора.

Днес в Министерския съвет министър председателят Николай Денков провежда среща с протестиращите енергетици и миньори. Поканени са и водачите на КНСБ и КТ " Подкрепа ", както и представители на синдикатите в бранша.

Вчера след договаряния с министъра на енергетиката Румен Радев, синдикални водачи оповестиха, че няма да се отзоват на поканата на премиера. Те настояха и за изключително засезание на Министерския съвет, на което техни представители да обсъдят с властта противоречивите проекти.

По-рано денем той се срещна и с административното управление на държавните сдружения " Мини Марица изток " и Топлоелектрическа централа " Марица изток 2 ".

Заради блокадите в региона на Стара Загора са въведени следните обходни направления:

За пътуващите по автомагистрала " Тракия " той е от пътен възел " Нова Загора " по пътя към Нова Загора - Сливен до пътен възел " Свобода ".

За пътуващите по път Казанлък - Стара Загора: за гр. Стара Загора - през с. Памукчии, с. Християново, Калояновско шосе; от Стара Загора в посока Казанлък - по пътя Стара Загора - Нова Загора - Сливен, бул. " Калояновско шосе, с. Християново, с. Памукчии. Повече информация можете да намерите на страницата на Агенция пътна инфраструктура.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР