Продължава благотворителният търг в подкрепа на Сузан Мехмедова от VI

...
Продължава благотворителният търг в подкрепа на Сузан Мехмедова от VI
Коментари Харесай

Продължава благотворителният търг в подкрепа на Сузи от Плевен, предлагат нови тенис артикули

Продължава благотворителният търг в поддръжка на Сузан Мехмедова от VI а клас на ОУ "Д-р Петър Берон " - Плевен.

"Отново имате опция да наддавате за неповторими тенис продукти, а всички събрани средства ще бъдат дарени в помощ на Сузи. Нашите другари от "София Оупън " ни предоставиха тенис ракетата на украинеца Сергей Стаховски, който побеждава Роджър Федерер в мач от втория кръг на "Уимбълдън " през 2013 година. Това е ракетата, подписана от него в паметния за тенисиста мач. При нас е и тенис топката, с която е играл в шампионата през 2019 година Стефано Циципас с негов подпис върху нея. Предоставяме и картички с подписи на Григор Димитров, Давид Гофен и Даниил Медведев. Който би желал да ги има може да взе участие в благотворителния търг като предложи съответна цена или наддава под фотографията на продукта! Благодарим! ", споделят от учебното заведение на своята фейсбук страница.
ВИЖТЕ ТУК АРТИКУЛИТЕ

Както към този момент писахме 25 000 евро са нужни за интервенцията на Сузан Мехмедова. Сума, с която фамилията й не разполага.

Сузи е шестокласничка в ОУ "Д-р Петър Берон " - Плевен и е диагностицирана с израстък в главата. Налага се да бъде оперирана в клиника в Турция, като с изключение на 25 000 евро за интервeнцията, са нужни и спомагателни средства за превоз, заверка на документи и други

Банковата сметка за събиране на средства е:

BG68UNCR7000 1523 5227 50

BIC UNCRBGSF

УниКредит Булбанк

Сузан Севджанова Мехмедова
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР