Продължава благотворителната инициатива в помощ на малкия Никола Манев от

...
Продължава благотворителната инициатива в помощ на малкия Никола Манев от
Коментари Харесай

Деца с призив: Дарете и помогнете на Ники от Варна

Продължава благотворителната самодейност в помощ на дребния Никола Манев от Варна, ученик в 3-ти клас в учебно заведение " Гео Милев ", който има потребност от скъпоструваща интервенция в чужбина, напомня Varna24.bg .

С апел в обществената мрежа излязоха и съученици на Ники. Ето какво споделя надарената дребна изпълнителка и актриса Бриана:

" Винаги на драго сърце се включвам и поддържам сходни дела - ПРОЛЕТЕН БЛАГОТВОРИТЕЛЕН БАЗАР " ПОДАРИ УСМИВКА! " в СУ " ГЕО МИЛЕВ " - ВАРНА.

Базарът се организира в поддръжка на прелестното дете Никола Манев - възпитаник от III " в " клас, който се бори с подла болест.

Заповядайте да си закупите празнични сувенири за празниците. На входовете на учебното заведение са сложени и кутии за дарения. Всеки искащ може да даде своя принос да подари усмивка! "

Както медията ни заяви, Ники има оферта от болница Аджъбадем в Турция за интервенция на стойност от 39 100.00 евро. Операцията ще бъде осъществена от проф. Мехмед Йозек, който е международно име в педиатричната неврохирургия. 

Можете да дарите средства в помощ на Ники на място в учебното заведение или по банков път:

Бенефициент: Фондация Мисия Живот

Банка: Първа Инвестиционна Банка

IBAN: BG53FINV91501017599400

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение Никола Манев
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР