Продължава битката след бедствието в Югоизточна България. Водната стихия преминала

...
Продължава битката след бедствието в Югоизточна България. Водната стихия преминала
Коментари Харесай

Какви следи е оставила водната стихия в къмпингите Оазис и Арапя

Продължава борбата след бедствието в Югоизточна България. Водната буря минала през двата язовира над Лозенец е блъснала най-силно къмпингите " Оазис и Арапя ". Всичко завлечено от затлачените с отпадъци дерета безусловно е отнесло каравани и коли към морето.

Огромни количества кална маса, свлечена както от стените на двата язовира, по този начин и от деретата. Също по този начин строителни боклуци безусловно са нараснали няколко пъти силата на приливната вълна, която край къмпинг " Оазис " е отнесла мостовете към плажа и главния метод към него е опустошен.

На къмпинг " Арапя " водната буря е носила каравани и коли безусловно като детски играчки, разхвърляла ги е по плажа, в морето и по скалите.

Валентин Гаясбейли: " Да те са се дигнали и са заляли, това е ясно какво се е случило, в този момент би трябвало да се съберем като хора и да си помогнем един на различен и да оправим нещата и да създадем по този начин, че повече да не се случва. Това беше каравана, доста беше красива, а това е общински, само че ето по този начин ни оказват помощ след бедствията, дават ни 3 дни да махнем нещо, което 30 години е стояло тука, плащали сме си всички такси, ето това ни дават сега - 3 дни да я махнем. "

Тук няма ситуирана тежка техника, която да помогне на хората, с цел да се оправят с проблемите си. Общински чиновници са стигнали даже до изхвърлена на скалите каравана и са залепили записка тя да бъде отстранена до 3 дни.

Вижте повече в директното включване на Иво Никодимов
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР