Продължава бъдещето на звездата на германския шампион Байерн Мюнхен Кингсли

...
Продължава бъдещето на звездата на германския шампион Байерн Мюнхен Кингсли
Коментари Харесай

Байерн удря на камък с новия договор на Коман заради финансовите му претенции

Продължава бъдещето на звездата на немския първенец Байерн Мюнхен Кингсли Коман да е неразбираемо. Преговорите за нов контракт с крилото вървят мъчно и на този стадий не е ясно дали двете страни въобще ще стигнат до съглашение. Разминаването е подбудено от разликата в предлаганите от клуба финансови условия и условията на футболиста.

Представителите на французина са разочаровани от офертата на Байерн. Те считат, че Коман би трябвало да получава 16-17 милиона евро годишно, което е двойно повече от досегашната му заплата.

„ Bild “ твърди, че бащата на 24-годишния французин към този момент е дал позволение на сътрудника Пини Захави да стартира договаряния с няколко клуба от Англия.

Kingsley Coman's camp is 'disappointed' with Bayern's current contract offer. Coman is allegedly demanding €16-17m per year, thus almost doubling his current salary. The player's agent and father Christian gave Pini Zahavi the mandate for England [Bild]
— Bayern & Germany (@iMiaSanMia)
Захави може да окаже съществено въздействие върху изхода от обстановката. Той е кадърен да уреди на Коман трансфер в Манчестър Юнайтед, където крилото ще взима мечтаната заплата, а в това време е подготвен да спомага на Байерн за намирането на подобаващ заместител на международния първенец.

Настоящият договор на Коман изтича през лятото на 2023 година. През сезона той изигра 29 мача в Бундеслигата, в които означи и 5 попадения.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР