Продажбите на Kia Mohave 2023 започнаха в Южна Корея. Всъдеходът

...
Продажбите на Kia Mohave 2023 започнаха в Южна Корея. Всъдеходът
Коментари Харесай

Kia подобри най-големия си джип

Продажбите на Kia Mohave 2023 започнаха в Южна Корея. Всъдеходът е преразгледал дизайна на каросерията и окачването, а също по този начин прибавя няколко нови варианти. Освен спомагателна електроника, описът включва двоен стъклопакет, система срещу конфликт и функционалността After-Blow, която изсушава изпарителя на климатика след прекъсване на мотора. Mohave коства в родината си от 49 до 59 милиона вона, което подхожда на 36 000 - 43 500 евро.
`Kia

Очевидно главната цел на преработката на Kia Mohave е да се усъвършенства изолацията, отговарящи за потушаване на трептения и звук. Твърдостта каросерията също е увеличена и е добавено двуслойно стъкло. Окачването е с нови амортисьори, прекалибрирани за по-голям комфорт при шофиране по неравности. Също по този начин, описът с съоръжение на модела е запълнен с функционалността за спешно прекъсване Multi-Collision Braking System, която предотвратява конфликти при положение на повреда. Налични са и две нови варианти за тапицерия: Terracotta Brown и Taup Grey.
`Kia

Най-скъпата версия Gravity полуава лъскава черна екстреирорна украса и " абаносова " обшивка в салона. Двигателят е същият - V6 3.0 дизел, разрастващ 257 конски сили и 560 Нм въртящ миг, само че отговарящ на новите стандарти за излъчвания, които са в действие тази година. Скоростната кутия е осемстепенна автоматизирана. Задвижването е и на четирите колела, с многодисков съединител в предното предаване.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР