Продажбите на iPhone Х в Русия започнаха днес с голям

...
Продажбите на iPhone Х в Русия започнаха днес с голям
Коментари Харесай

Душа и какво още предлага рускиня, за да получи iPhone Х...

Продажбите на iPhone Х в Русия започнаха през днешния ден с огромен скандал. Телевизия Hype направи опит, при който хубаво младо момиче предлага на младежите от дългата опашка " орална обич или душата си ", против джаджата. Марица.бг напомня, че младите руснаци чакат на дълги опашки от няколко дни стартирането на новия смарт телефон.

Младата дама се доближава до мужиците и един по един ги пита съгласни ли са да й подарят новия смарт телефон против тази услуга. Добавя, че е подготвена да " продаде и душата си ".

Няколко младежи очевидно се интересуват от договорката и влизат в договаряния. После се сещат от кой момент чакат и се отхвърлят. Един руснак се вузмущава: " Само един! Че аз съм женен! "

В края на опита излиза наяве, че нито един от 20-те млади мужици не е подготвен да размени iPhone Х за въпросната форма на обич.

Любопитни са мненията след публикуването на видеото. Един четец декларира, че почитателите на iPhone са като наркомани и " майка си ще продадат за една тухла ". Друг пресмята, че договорката с младата дама си коства, единствено в случай че става въпрос за " годишно предложение,по 2 пъти дневно ". /Марица.бг

Редакция и превод Петър ТРИФОНОВ

тагове рускиня iPhone Х  Душа и какво още предлага рускиня, с цел да получи iPhone Х ВИДЕО
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР