Продажбите на билети за касоразбивача Барби на Уорнър брадърс, излязъл

...
Продажбите на билети за касоразбивача Барби на Уорнър брадърс, излязъл
Коментари Харесай

„Барби“ чупи рекорди: Жена режисьор за първи път печели приходи от над 1 млрд. долара

Продажбите на билети за касоразбивача " Барби " на " Уорнър брадърс ", излязъл на екран на 21 юли, надвишиха 1 милиард $ в интернационалния бокс-офис, оповестяват международните информационни организации.

В изказването на филмовото студио се показва, че продукцията, режисирана от Грета Гъруиг с Марго Роби и Райън Гослинг в основните функции, е осъществила 459 милиона $ от продажбата на билети в киносалоните на Съединени американски щати и Канада. Прибавяйки към тях 572,1 милиона $ от приходите от чужбина, общата сума става 1,0315 милиарда $.
 Марго Роби като Барби Guliver/Getty Images
Данните са доказани от медийния анализатор " Комскор ".

Номинираната за " Оскар " Грета Гъруиг става първата жена , чийто филм като независим режисьор минава границата от 1 милиард $.

С приходи от 53 милиона $ през уикенда, " Барби " резервира за трета поредна седмица шампионата си в бокс-офиса на Северна Америка. Към тях филмът прибавя 74 милиона $ от чужбина, с които приходите му от миналия уикенд стават 127 милиона $.

" Като ръководители на разпространяването рядко оставаме безмълвни от представянето на даден филм, само че " Барби " раздруса даже най-оптимистичните прогнози ", споделят Джеф Голдстийн и Андрю Крипс от " Уорнър брадърс ".

С присъединяване на Марго Роби и Райън Гослинг като Барби и Кен, филмът изпраща емблематичната кукла на компания " Мател " на премеждие в действителния свят.
 Марго Роби като Барби Guliver/Getty Images
Най-касовата продукция за тази година към момента е " Супер Марио Bros.: Филмът " , който излезе на екран през април и осъществя 1,357 милиарда $ от продажбата на билети по света.

Второ място в бокс-офиса на Северна Америка заема филмът " Мега звяр 2: Падината " с приходи от уикенда в размер на 30 милиона $.

Следва биографичният епос " Опенхаймер " на режисьора Кристофър Нолан с 28,7 милиона $.

Челната петица в бокс-офис класацията на Северна Америка се добавя от " Костенурките нинджа: Пълен безпорядък " и " Привидения в къщата ". Приходите от двата кино лентата от продажбата на билети в киносалоните на Съединени американски щати и Канада през уикенда възлизат надлежно на 28 милиона $ и 9 милиона $.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР