Продажбите на билети за филма Барби в боксофиса надхвърлиха 1

...
Продажбите на билети за филма Барби в боксофиса надхвърлиха 1
Коментари Харесай

Продажбите на билети за „Барби“ надхвърлиха 1 милиард долара

Продажбите на билети за кино лентата " Барби " в боксофиса надвишиха 1 милиард $ в Съединени американски щати и по света след премиерата преди повече от две седмици.
Прочетете още
В изказване на Warner Bros., представено от Reuters се споделя, че този уикенд филмът е събрал 459 млн. щатски $ от киносалоните на територията на страната и още 572,1 млн. щатски $ в чужбина, което прави общо 1,0315 милиарда щатски $.

Цифрата беше доказана от компанията за медийни разбори Comscore.

" Като ръководители на дистрибуцията, представянето на даден филм рядко може да ни остави без думи, само че " Барби " разруши и най-оптимистичните ни прогнози ", разясниха Джеф Голдстийн, президент на националната дистрибуция на Warner Bros. Pictures и Андрю Крипс, президент на интернационалната дистрибуция.

Продажбите на билети за " Барби " се подреждат на второ място тази година след " Супер Марио Брос ", който беше пуснат на пазара през април и събра общо 1,357 милиарда $ в боксофиса.

Режисиран от номинираната за " Оскар " сценаристка и режисьорка Грета Гъруиг и с присъединяване на Марго Роби и Райън Гослинг в функциите на Барби и Кен, сюжетът на кино лентата изпраща емблематичната кукла на Mattel на премеждие в действителния свят.

Припомняме, че на премиерата на " Барби " в Лос Анджелис предишния месец самата Марго Роби съобщи, че е смаяна от любовта, която почитателите демонстрират към кино лентата.

" Знаех какъв брой сме разчувствани от шерването на този филм и се надявах, че и други хора ще почувстват това, само че страстта се върна при нас с толкоз доста възторг и неспокойствие, че даже съм безусловно шокирана ", показа Роби пред Reuters.

Целта на лентата е да разбие съществуващите стандарти за Барби.

" Този филм е като увеселителен парк. За всеки има друга атракция, тъй че мисля, че всеки може да има свое лично прекарване. ", споделя Райън Гослинг.

" Барби " включва кукли с разнообразни размери, етноси и специалности. Режисьорката Грета Гъруиг изясни, че концепцията е всяка Барби да се отличи със свои самостоятелни качества.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР