Продажбата на левия защитник Антон Недялков от ЦСКА в Далас

...
Продажбата на левия защитник Антон Недялков от ЦСКА в Далас
Коментари Харесай

Далас наруши традициите си заради Антон Недялков

Продажбата на левия бранител Антон Недялков от ЦСКА в Далас породи много сериозен интерес измежду почитателите на американския тим и медиите, които го отразяват. Бранителят бе трансфериран против 1,5 милиона $, или 2,5 милиона лв., като цената на продажбата може да надвиши 3 млн. лева при избрани условия. ЦСКА резервира 30% от правата на футболиста. Интересното е, че Далас няма процедура да заплаща сходни суми.

Журналистът Картър Даум, който работи за клуба, направи коментар за Недялков, в който уточни, че Далас е избягал от традициите си, с цел да го притегли.

" Недялков припомня на младата версия на Мейнър Фигероа (35 година, в този момент е част от Далас). Антон е здрав физически футболист, който е добър в отбрана, само че и обича да се включва в офанзива. Именно от подобен вид ляв бек се нуждае Далас. Любопитното е, че клубът извънредно рядко заплаща толкоз огромни трансферни суми. А задграничните му попълнения по предписание са от Южна Америка. Далас обаче нарушава традициите си с Недялков и ще е забавно да забележим по какъв начин ще се впише в състава. Важното е да се аклиматизира и към много горещото и влажно време в Далас ", разяснява Картър Даум.

 ЦСКА се снабдява с ляво крило от Франция
ЦСКА се снабдява с ляво крило от Франция

" Червените " се нуждаят от нов състезател на този пост
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР