Продажбата на Челси отново ще се забави, след като тъй

...
Продажбата на Челси отново ще се забави, след като тъй
Коментари Харесай

Нов голям удар по продажбата на Челси заради Абрамович

Продажбата на Челси още веднъж ще се забави, откакто защото някогашният притежател на тима Роман Абрамович желае да получи 1,6 милиарда паунда, които е дал на клуба. „ The Times “ оповестява, че Челси е оповестил на държавното управление на Обединеното кралство, което дава отговор за организирането на продажбата, че желае да преструктурира метода, по който клубът се продава.

Новото предложение явно ще включва погашение на дълга от компанията-майка на Челси „ Fordstram Ltd “ към основана в Джърси компания, наречена „ Camberley International Investments “, която наподобява има връзки с Абрамович.

Сега има големи опасения по отношение на допускането на това да се случи, откакто държавното управление е замразило активите му в Обединеното кралство заради връзките му с Владимир Путин.

Когато Абрамович пусна Челси за продажба предишния месец, той съобщи, че няма да желае да получава нищо от парите, които клубът му дължи под формата на заеми. Първоначално се твърдеше, че парите от продажбата на Челси ще отидат за подкрепяне на бежанци в Украйна, както и за локалния футбол в Западен Лондон.

Миналата седмица се смяташе, че американският консорциум, воден от Тод Боели, който е съсобственик на бейзболния тим на Лос Анджелис Доджърс, е доста покрай това да поеме ръководството на клуба от „ Стамфорд Бридж “.

The sale of Chelsea has hit a serious obstacle over fears that Russian-born owner Roman Abramovich is attempting to renege on his promise to write off a £1.6 billion debt
— Times Sport (@TimesSport)
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР