Продажбата на билети за първия мач на ЦСКАв груповата фаза

...
Продажбата на билети за първия мач на ЦСКАв груповата фаза
Коментари Харесай

ЦСКА продаде близо 10 хил. билета за мача с Клуж

Продажбата на билети за първия мач на ЦСКАв груповата фаза на Лига Европа против ЧФР Клуж в четвъртък от 19:55 часа навлиза в заключителната си фаза, оповестява Тема спорт. До нощес продадените талони бяха близо 10 хиляди, а още към 3000 чакат своите притежатели. Както е известно, от Министерството на здравеопазването разрешиха на 30% от потенциала на стадиона да има почитатели за дуела с първенеца на Румъния. Това значи, че тъкмо 12 824 " червени " последователи ще могат да гледат срещата онлайн на " Васил Левски ".

Цените за другите браншове са 36 лева за " А " и по 18 лева за останалите три трибуни - " В ", " Г " и " Б ". Към момента най-вече свободни билети има за Сектор " Б ", като една от аргументите е, че за него бяха пуснати на-много пропуски - 4290. Другата причина е, че почитателите на ЦСКА не обичат да седят там, тъй като този бранш се възприема като дом на агитката на Левски.

С пропуск за мача с Клуж се е сдобил и известният публицист и радиоводещ Ники Кънчев. Продажбата продължава и през днешния ден на гишето на фенмагазина на " Армията ", като билетите са поименни.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР