Продажбата на билети за европейската квалификация между България и Черна

...
Продажбата на билети за европейската квалификация между България и Черна
Коментари Харесай

Продължава продажбата на билети за България - Черна гора

Продажбата на билети за европейската подготовка сред България и Черна гора в Разград продължава, видя кореспондент на Sportal.bg . На касите на бул. " Васил Левски " наоколо до " Хювефарма Арена " от време на време се заформя скупчване на почитатели, които си купуват билет за мача, който стартира в 19:00 часа довечера. 
 Кръстаич: Чака ни тежък мач! Футболистите не би трябвало да са на туризъм в националния тим Кръстаич: Чака ни тежък мач! Футболистите не би трябвало да са на туризъм в националния тим
Днес времето в Разград е топло и слънчево, като температурата гони 20 градуса. " Останаха малко билети, доста малко ", осведоми служителката на касата. 
 " Лъвовете " с нов екип, сменят го след два мача
Очаква се тази вечер националите да играят пред цялостни трибуни против черногорците на старта на борбата в седма европейска квалификационна група. 
 Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция " Домът на почитателите "
Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР