Продаденият в Ди Си Юнайтед Найджъл Робърта разкри пред нидерландските

...
Продаденият в Ди Си Юнайтед Найджъл Робърта разкри пред нидерландските
Коментари Харесай

Робърта: Ако се представя добре в Ди Си Юнайтед, мога да премина в Суонзи

Продаденият в Ди Си Юнайтед Найджъл Робърта разкри пред нидерландските медии, че до три седмици ще се причисли към новия си отбор. Бившият нападател на Левски се прицели и във Англия.

„ Бавно стартирам да го съзнавам. В момента съм със фамилията си в Нидерландия. Не беше елементарно решение. Разбира се, в Съединени американски щати е малко по-различно от България. По-лесно ми беше да се виждам със фамилията си, само че сигурно съм удовлетворен от тази стъпка “, съобщи Робърта пред VoetbalPrimeur.

“Ди Си Юнайтед се свърза с мен през лятото, тъй че ми беше ясно, че в действителност ме желаят. Не се съмнявах, само че това, което споделям: Америка е малко по-различна, по тази причина се замислих за този трансфер. Самият аз в никакъв случай не съм бил в Съединени американски щати. Ди Си Юнайтед е страховит клуб, само че гледате и на другите неща – часовата разлика да вземем за пример. Ще се опитам да направя същите неща като в Европа “, добави още той.

„ Проектът, който имат, несъмнено ме притегли. Все повече играчи от Европа избират МЛС. Собствениците на Ди Си Юнайтед имат и Суонзи. Ако се оправя добре в Америка, може би ще мина в английския клуб. Това е нещото, за което мисля “, сподели нидерландецът.

„ Първо виждам кое е най-добре за мен. Малмьо имаха съответна оферта. През декември към този момент бях обвързван с Динамо Загреб, само че в последна сметка прехвърлянето пропадна, тъй като Левски не се съгласи с офертата. И тогава пристигна още веднъж Ди Си Юнайтед. Бях споделил, че съм отворен за нова стъпка и Левски знаеше това. Сега би трябвало да изчакам визата си, ще отнеме три седмици. Дотогава просто се пробвам да подкрепям формата си. За мен е значимо да съм там на цялостни обороти “, съобщи Робърта.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР