„Продаде душата си на дявола“: Отчужденият брат на Барак Обама Малик споделя ретроспективна снимка на бившия президент, нарича го „змия“ и „търговец“ в Twitter Rant

...
Бившият президент Барак Обама вече не е в но пренебрежението,
Коментари Харесай

Бившият президент Барак Обама вече не е в но пренебрежението, което полубрат му Малик Обама изпитваше към него по време на двата му мандата, остава същото. от туитове, критикуващи своя брат или сестра.

Той започна на 13 август, когато написа: „Аз и Fake a— змия (президентът Барак Обама), когато беше никой“, заедно с тяхна ретроспективна снимка в кенийско облекло. На следващия ден той коментира: „Преди да стане СНОБ“ в публикацията.

Живостта се разля в още туитове, които гласят: „Просто исках да бъда фалшив – змия (президентът Барак Обама големият брат на ), но той ме отхвърли. Той (президентът Барак Обама) е фалшив като змия и е ПРЕДАТЕЛ“ и „ТОЙ ПРОДАДЕ ДУШАТА СИ НА ДЯВОЛА.“

Свързани: Туитът на Барак Обама повдига въпроси За гражданството на Обама; Коментари в Shambles

Един човек заключи, че разривът между тях е страничен продукт на „Ревност, обикновена стара ревност. @BarackObama потърси семейството си, след като загуби баща си. Той откри любовта, но и оплетена мрежа. Двамата бяха един на друг кумове. Предполагам, че е очаквал твърде много от брат си, може би са му били дадени пари назаем за някаква хитроумна схема и той е бил отрязан.“

Друг човек каза на Малик: „Ти си просто губещ, който също се опитва да използва ЛЕГЕНДАРНИЯ Барак Обама име, за да продадете книгата си.”

Когато друг туитър предложи да помогне за улесняване на помирението, Малик отговори: „Този ​​човек си мисли, че е БОГ. Повярвай ми, ОПИТАХ!“

Мъжете, които споделят баща, Барак Х. Обама старши. , някога са били близки, според статия на GQ за Малик от 2013 г. Три години по-късно настъпи промяна. Барак беше държавен глава от януари 2009 г., когато беше встъпил в длъжност, до януари 2017 г., когато Доналд Тръмп стана президент.

През 2016 г. Малик каза пред Шон Ханити от Fox, че се радва на добри отношения с по-малкия си брат до той беше избран за президент. Като част от проблема той посочи трудностите в комуникацията и невъзможността да се свърже с него. И все пак той също така призна, че е бил канен в Белия дом поне веднъж всяка година.

„Преди да се кандидатира за поста, той беше приятел на всички. Мисля, че този пост го е променил“, каза Малик, докато твърдеше, че Барак е бил „всмукан в матрицата“. Той продължи да изразява разочарование от предполагаемата липса на смирение на бившия президент.

В това интервю Малик също обяви гласа си за Тръмп. По това време кандидатът на републиканците водеше кампания срещу бившия държавен секретар Хилъри Клинтън. Един от триковете на Тръмп за мрежови реакции беше да спечели подкрепата на онези, които се противопоставиха на неговите противници.

Малик беше сред онези, които Тръмп покани на последния си президентски дебат в Лас Вегас през октомври. Роденият кенийец присъства. Неговата подкрепа за опозорения политик остава, докато Тръмп се стреми да бъде преизбран през 2024 г.

Щракнете тук, за да прочетете цялата история.

Вижте коментарите
Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР