Прочутият властелин на попфолка инж. Митко Димитров-Пайнера почти се е

...
Прочутият властелин на попфолка инж. Митко Димитров-Пайнера почти се е
Коментари Харесай

Митко Пайнера излезе в пенсия, заряза чалга империята

Прочутият владетел на попфолка инж. Митко Димитров-Пайнера съвсем се е отдръпнал от бизнеса, който го направи милионер. През последните години продуцентът въобще няма отношение към изпълнителите в каталога на компанията, които по този начин или другояче към този момент се броят на пръстите на двете му ръце. Кракът му към този момент не стъпва в офиса, както беше в миналото, когато дирижираше бизнеса изкъсо, разкриват източници пред  " Галерия ”.

Не инцидентно през последните няколко години от " Пайнер ” си потеглиха не малко актьори, измежду които закратко завърналата се Деси Слава, Андреа, Малина, Есил Дюран и още доста други по-малко известни. Тези дни се популяризира и слуха, че Галена към този момент е измежду напусналите, само че в действителност истината е, че тя направи тази крачка още при започване на 2021 година, когато просто не възобнови контракта си откакто изтече.

Най-голямата звезда на " Пайнер ” тихомълком се отдръпна от тогавашния музикален колос със седалище Димитровград. Двамата с Митко Димитров имаха джука спогодба да не афишират отдръпването й, с цел да не провокира това непотребни въпроси и разтърсвания в така и така умиращия му бизнес, издават осведомени.

В последно време Пайнера въобще нямал интерес да се занимава с чалга фуриите си, както беше едно време и този бизнес беше непокътната територия за него. През март месец тази година той ще навърши 72 години и пенсионирането му в сектора е реалност. В софийския офис на компанията са останали на щат малко на брой и единственият, който работи по-активно е доктор Хари Янакиев, който е в " Пайнер ” през цялото време. Програмният шеф на телевизия " Планета ”  е свалил всички излъчвания от програмата на музикалната медия на " Пайнер ”. В малкия екран към този момент се въртят единствено видеоклипове на реализатори, някои от тях на платена ротация, доста остарели лайфове от награди и нищо повече. От няколко години премиите на " Планета ” също замряха, с което още веднъж се удостоверява това, че чалга империята е на рамките на силите си, разясняват в средите. Дългогодишната мениджърка на компанията Жени Димова се пенсионира преди години и за участията на изпълнителите се грижат дребното останали фрагменти, а в миналото екипът на Димитров наброяваше близо 200 души на контракт разясняват в средите. Продуцентът на чалгата с днешна дата нехае за златните времена на империята си, от ден на ден практикува заниманието си – риболова, а бизнес делата остави в ръцете на оскъдния личен състав.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР