Прочутият ресторантьор Веско Брадата е новото гадже на Мис България

...
Прочутият ресторантьор Веско Брадата е новото гадже на Мис България
Коментари Харесай

Тази бръмчи само на красиви финансово мъже! Бившата на Вълка скочи в дубайското легло на застаряващ ресторантьор

Прочутият ресторантьор Веско Брадата е новото гадже на „ Мис България ” 2001 Ивайла Бакалова. 36-годишната хубавица топли леглото на 49-годишния Веселин Денков от няколко месецa.

Засега е ясно, че Веско Брадат а и някогашната държанка на боса на „ Мултигруп ” Илия Павлов се срещат единствено и само в Дубай, където миската живее от години с щерка си. Запознати с любовната спекулация настояват, че Ивайла постоянно пренощува в жилището на ресторантьора в емирството, който Брадата има от над 10 години.

Градската легенда гласи, че откакто купил жилището, баровецът завел в Обединените арабски емирства собствен сервитьор от най-известните си ресторант „ Воденицата ”, който да сложи електрическата апаратура в дома. Самата Ивайла също не е за недоволство – носителка на купата „ Мис България ” 2001 се шири в апартамент в дубайски небостъргач, който населява с щерка си, написа „Таблоид“.

Говори се, че петзвездният метод на живот е обезпечен от „ царя на боклука ” Румен Гайтански – Вълка , който е татко на 14-годишната й щерка Рая. Според столични хроникьори историята с нейната финансова самостоятелност е много съмнителна, защото Ивайла постоянно е разчитала на финансово красиви мъже до себе си. „ Добре ще си поживее около Весо Брадата, той е великодушен вид ”, хортуват негови приятели.

Веселин Денков е притежател на заведенията за хранене „ Лебеда ”, „ Боряна ” и „ Воденицата ”. Преди дни стана ясно, че негова компания – „ Старт 1999 “ ООД, е една от петте, получила пари от ДАНС за предплатено заплащане на „ работни обеди и вечери ”. Идеята е страната ще осребрява сметките на българското ФБР в елитни заведения за хранене и заведения. За задачата службата, която е на директно послушание на премиера, е отделила 150 170 лева, които е предоставила на 5 компании, за обезпечаване на топла храна на чиновниците от ДАНС.

Веско Брадата не е инцидентен в бизнеса – „ Воденицата ”, да вземем за пример, е измежду най-популярните софийски кръчми. Заведението се намира в парк „ Витоша “ в елитния кв. „ Драгалевци “. Медийни изявления спрягат Брадата като един от най-старите лихвари, завъртял алъш-вериша в зората на демокрацията още като младеж блед.
loading... #SC_TBlock_381491 a { font-family: Roboto!important; }
Източник: 7dnisofia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР