Прочутият режисьор София Копола дава на зрителите още един поглед

...
Прочутият режисьор София Копола дава на зрителите още един поглед
Коментари Харесай

Трейлърът на „Присила“ включва голяма коса, млада любов и нула музика от Елвис

Прочутият режисьор София Копола дава на феновете още един взор към идния си биографичен филм „ Присила “, който измества фокуса от краля на рокендрола и хвърля светлина върху емблематичната му брачна половинка Присила Пресли.

Нов филмов откъс, пуснат във вторник, демонстрира началото на съюза сред Присила Болио (Кейли Спейни) и Елвис Пресли (Джейкъб Елорди), двойка, която беше затънала в несъгласия заради разликата във възрастта на двойката (нещо, което Присила сама обърна внимание).

Елвис към този момент е на върха на славата си в клипа и това, което следва, са фрагменти, показващи по какъв начин той ухажва Присила, като младото момиче се носи измежду навалица от крещящи почитатели, до момента в който Елвис я поздравява в униформа.

 Cailee Spaeny в " Priscilla. " Кейли Спаени в " Присила ". Сабрина Лантос/A24

С глас зад кадър бащата на Присила пита: „ Защо щерка ми? “ когато именитият артист можеше да избере всеки.

„ Е, сър, инцидентно доста одобрявам щерка ви “, дава отговор Елвис на Елорди.

Докато двойката се сближава, непретенциозният жанр на Присила се трансформира към нещо по-привличащо вниманието, с все по-голяма и по-голяма коса, до момента в който Елвис не предлага в една сцена тя да бъде с „ черна коса и повече грим за очи “.

„ Не знам дали ми харесва “, прошепва свършената Присила към стая, цялостна с мъже, измежду които и Елвис.

Трейлърът подсказва, че някои от многото инциденти на двойката ще бъдат прегледани, в това число въпроси, свързани с верността и използването на опиати. Любопитно е, че саундтракът към филмовия откъс не включва никаква музика на Елвис, защото съгласно известията на Копола е бил отхвърлен достъп от неговото имение.

Това обаче не се усеща толкоз остро, защото фокусът на историята наподобява остава върху Присила, която е показана да държи момиченцето им Лиза Мари Пресли, а в друга сцена е облечена в грандиозна булчинска рокля за емблематичната женитба на двойката. (Лиза Мари Пресли умря през януари на 54-годишна възраст от затруднения от предходна интервенция за намаляване.)

 Cailee Spaeny и Jacob Elordi в " Priscilla. " Кейли Спаени и Джейкъб Елорди в " Присила ". Philippe Le Sourd/A24

Последният кадър я разкрива в кола, чакаща да се отворят портите на това, което наподобява като Грейсленд, до момента в който тя се чува да споделя: „ Искам личен живот. “

Присила Пресли, която в този момент е на 78 години, още веднъж беше в светлината на прожекторите през последната година.

Тя участва на доста промоционални събития и награди за биографичния филм на Баз Лурман „ Елвис “ от предходната година, който се концентрира главно върху починалия артист и се похвали с номинирано за Оскар осъществяване на Остин Бътлър.

„ Присила “ ще бъде по кината на 3 ноември.

Източник: cnn.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР