Прочутият порноактьор Роко Сифреди и цялото му семейство – съпруга

...
Прочутият порноактьор Роко Сифреди и цялото му семейство – съпруга
Коментари Харесай

Най-известният порноактьор се е заразил от ръкостискане

 Прочутият порноактьор Роко Сифреди и цялото му семейство – брачна половинка и двама синове, са инфектирани с COVID-19, заяви Dagospia, представени от Монитор. Тестовете даже на домашната помощница и водачът им са позитивни.

Новината е доказана публично и от италианската осведомителна организация Ansa, пред която Сифреди се изрече: " Тръгнахме от Будапеща (където артистът от години живее – б.р.) със 100% негативни проби. Пристигнах в Рим за срещи, свързани с кино лентата за живота ми – биографичен сериал, който сега е на фаза сюжет. Трябва да излезе през 2022 година и към този момент сме избрали изпълнителя на основната роля “.

Междувременно, на 27 октомври, артистът бе почетен с 2 награди от третото издание на кинофестивала на развлекателната промишленост за възрастни в Берлин – Xbiz Europa Awards 2020, за своя нов сексуален филм My Name is Zaawaadi: за най-хубав филм на годината и най-хубава секссцена. Заради пандемията церемонията се е състояла във виртуален формат.

" Аз и брачната половинка ми започнахме да демонстрираме признаци на грип и си останахме у дома. Два пъти тестванията, закупени в Италия, демонстрираха негативен резултат. Успокоихме се и прегърнахме още веднъж двамата ни синове – 24-годишния Лоренцо и 21-годишния Леонардо. На идващия ден и те се почувстваха зле. Решихме да създадем молекулярен тест и следобеда от лабораторията ни се обадиха, че всички сме положителни “, споделя звездата по телефона от унгарската столица.

Сифреди се безпокои най-много за прислужницата и нейния брачен партньор, на 70 и 75 години, който също са се заразили.

" Аз и жена ми доста внимавахме. Хотелът ни в Рим беше полупразен. Последната вечер в ресторанта бяхме седнали на отдалеченост. Но очевидно сме си разрешили няколко непотребни ръкостискания. Имаше сътрудници артисти – не от порнокиното, и един от тях по-късно ни се обади да заяви, че е с позитивен тест за ковид “, изяснява надареният италианец.

" Много погрешно е да се употребяват проби, които можеш да си правиш самичък у дома – това е рисков бизнес. Трябва да се вършат лабораторни молекулярни проби “, предизвестява 56-годишният исполин на порното, като прецизира, че той и брачната половинка му Роза към момента имат признаци: кашлица, температура, загуба на вкусови чувства.

Относно работата на порнобизнеса в условия на пандемия от ковид, легендата Раоко Сифреди е безапелационен: " Абсурдно е, че още не е спрял. Откакто бе оповестено изключително състояние през март, аз към този момент не фотографирам. Но, необичайно, промишлеността не направи същото. В Будапеща, Прага, Париж – всички артисти не престават да снимат “.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР