Прочутият наркобарон Ел Чапо ще прекара остатъка от живота си

...
Прочутият наркобарон Ел Чапо ще прекара остатъка от живота си
Коментари Харесай

Наркобосът Ел Чапо „е препечен“ и босът на картела никога няма да бъде освободен, казва бившият агент на DEA

Прочутият наркобарон Ел Чапо ще прекара остатъка от живота си зад решетките, защото е изгубил цялото си въздействие и е в този момент „ тост “, сподели някогашен началник на DEA и сътрудник под прикритие.

Бруталният крал на престъпността Хоакин Гузман, който оглавяваше мексиканския картел Синалоа, видя молбите му за преразглеждане на доживотната му присъда отхвърлени от съдията от Ню Йорк Браян Коган. Шефът на затворения картел ще остане в килията си във Флорънс, Колорадо, където няма достъп до външния свят и даже не може да поддържа връзка с други пандизчии.

Майк Виджил, който е работил по интервенции под прикритие за опиати от самото начало кървави акции в Колумбия и Мексико, преди да се издигне до началник на интернационалните интервенции на Администрацията за битка с опиатите, сподели: „ Не имам вяра, че той в миналото ще види бял свят още веднъж. И неговото въздействие го няма. Той към този момент е изгорял. И аз имам вяра, че той ще се помири с обстоятелството, че с живота му е свършено. ”

Виджил сподели пред Daily Mail, че максимал...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР