Прочутият чернокож режисьор и продуцент Спайк Лий заяви в интервю

...
Прочутият чернокож режисьор и продуцент Спайк Лий заяви в интервю
Коментари Харесай

Спайк Лий: Тръмп е гангстер, който се опитва да е диктатор

Прочутият негър режисьор и продуцент Спайк Лий съобщи в изявление пред Военновъздушни сили, че хората в Съединени американски щати са ядосани, тъй като " живеят всеки ден в един свят, в който системата не ви разрешава да спечелите ".
Носителят на " Оскар " съобщи, че аргументите за актуалните безредици не са единствено поради гибелта на чернокожи като Джордж Флойд, само че се основават на по-широки несправедливости и неравенства.
" Не е като да си роден сърдит ", съобщи той.
Лий също сподели, че държанието на президента Тръмп през днешния ден е посочило, че " той е разбойник, който се пробва да бъде деспот ".
Днес Доналд Тръмп заплаши, че ще изпрати военните, с цел да потуши възходящите цивилен безредици в Съединени американски щати.
Президентът на Съединени американски щати се разноски от Белия дом до близката черква, развалена от пожар, с цел да театралничи с библия, откакто стачкуващите бяха изгонени от пътя му със сълзотворен газ.
Лий, чийто нов филм за Netflix " Da 5 Bloods " споделя за група от афро-американски ветерани от войната, съобщи: „ Гледах нощес със фамилията си по малкия екран какво стана пред Белия дом и всички крещяхме, че това нещо е инсценирано ”.
" Тази проява на мощ - обгазяване, пребиване на почтени и мирни протестиращи, с цел да можете да изчистите улицата, с цел да можете да се разноските на църквата... Това беше неуместно ", съобщи Спайк Лий.
Той добави: " Библията не изглеждаше добре в ръката му и той също не изглеждаше добре, държейки библия. Никога в живота си не съм виждал нещо сходно, изключително с присъединяване на международен водач ".
В речта си преди да се разноски до църквата, Тръмп сподели: " Аз съм вашият президент по закон и съм съдружник на всички мирни протестиращи ".
Вижте още:
Сълзотворен газ против мирни протестиращи, с цел да може Тръмп да си направи пиар (ВИДЕО)
 
 
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР