Прочутият актьор Уилям Дефо ще се появи в предстоящия Битълджус

...
Прочутият актьор Уилям Дефо ще се появи в предстоящия Битълджус
Коментари Харесай

Уилям Дефо влиза в дългоочакваното продължение на „Битълджус“ като ченге-призрак

Прочутият артист Уилям Дефо ще се появи в идния „ Битълджус 2 “ като нереален служител на реда. Бъдещ Зелен Гоблин се е включил към бързо разширяващия се актьорски състав на продължението на Тим Бъртън, което се създава под разнообразни форми от 1990 година насам. Изненадващо, това ще бъде първият път, в който Уилям Дафо и Тим Бъртън си сътрудничат.


Макар че детайлностите за сюжета към момента са значително незнайни, доказано е, че Уилям Дефо ще играе умряло към този момент ченге. Остава да се разбере дали героят на Дефо ще бъде героична или злодейска фигура, или (по-вероятно) член на бюрокрацията на задгробния живот, загатната в първия филм. Като се има поради, че в първия " Битълджус " хората, които умират от самоубийство, стават държавни чиновници в отвъдния свят, ще бъде забавно да се види какъв тип гибел кара човек да се трансформира в призрачно ченге.

Изглежда евентуално ченгето-призрак на Уилям Дефо да преследва едноименния воин, който наподобява е нещо като неудовлетворен в обществената конструкция на задгробния живот. Дали това значи, че Битълджус е направил някакво призрачно закононарушение, или е в сговор с корумпирано призрачно ченге, следва да разберем.

Така или другояче, сигурно чакаме с неспокойствие завръщането на Майкъл Кийтън в ролята на Битълджус; артистът наподобява е подготвен да се завърне към редица емблематични функции, като се има поради идното му появяване като Батман в идния филм на DC „ The Flash “. Заедно с Кийтън в " Битълджус 2 " ще вземат участие и завръщащите се звезди Уинона Райдър, Катрин О " Хара и композиторът на истинската музика Дани Елфман. Не се знае дали Алек Болдуин и Джина Дейвис ще се превъплътят в функциите си на естествени притежатели на домове за духове, въпреки че най-малко последната съобщи, че е подготвена за това.

Освен Уилям Дефо, „ Битълджус 2 “ ще включва и нови герои, изиграни от Джена Ортега и Джъстин Теру. Джена Ортега ще играе дъщерята на героинята на Уинона Райдър - Лидия Диц.

За първи път Уилям Дефо и Тим Бъртън ще работят дружно, макар че явно артистът е бил в листата на претендентите за ролята на Жокера в хитовия филм за Батман от 1989 година, в който взе участие и Майкъл Кийтън.

Но на Уилям Дефо не му липсва опит в изиграването на свръхестествени същества, като да вземем за пример същински върколак, който се преструва на артист, в " Сянката на вампира " от 2000 година - фиктивен взор зад кулисите на основаването на кино лентата " Носферату " от 1922 година Той ще взе участие и в идния римейк на същия филм на Робърт Егърс, само че този път не като върколак. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР