Прочутата вече в цял свят тийнейджърка Грета Тунберг не пропусна

...
Прочутата вече в цял свят тийнейджърка Грета Тунберг не пропусна
Коментари Харесай

Грета Тунберг отвърна на Путин

Прочутата към този момент в целия свят тийнейджърка Грета Тунберг не пропусна да отвърне в характерен жанр и на съветския президент Владимир Путин, който по време на енергиен конгрес в Москва приказва за нея.
Припомняме, че Путин видя Тубнерг като положително и откровено момиче, на което обаче никой не обяснил какво ще коства на разрастващите се страни да употребяват възобновими енергийни източници. Владимир Путин разясни и, че Русия е изпълнила отговорностите си по интернационалните съглашения за битка с световното стопляне, показва БГНЕС.
След изявлението на Путин, Тунберг смени описанието на формалния си профил в Twitter и написа следното: " Мил, само че зле осведомен младеж ". Тя направи същото и когато американският президент Доналд Тръмп ѝ се подигра. След речта ѝ пред Организация на обединените нации, Тръмп написа в Twitter: " Тя наподобява доста щастливо младо момиче, гледащо към светлото и отлично бъдеще! Толкова е хубаво да се види! ". Тогава Грета промени профила си и в биографията си добави: " Щастливо младо момиче, гледащо към светлото и отлично бъдеще ".
В края на август тази година английският вестник The Guardian излезе с обстоен материал за нуклеарната агресия на " Росатом " в Африка и какво може да значи тя за континента. Припомняме, че през тази година в Архангелск стана случай при тестване на нуклеарно оръжие, при който починаха съветски учени, а Русия по този начин и не призна мащаба на случилото се и какво замърсяване с радиация провокира теста.
Припомняме и, че Грета Тунберг страда от Синдрома на Аспергер. Това е заболяване от аутистичния набор и се характеризира с компликации в социализирането, само че за разлика от аутизма, езиковото и познавателното развиване са относително непокътнати. Друга специфичност на хората със синдрома на Аспергер е, че постоянно имат извънредно мощен интерес към дадена област, който може да граничи с вманиачаване.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР