Прочута холивудска щерка подпали цял бар и вдигна на крак

...
Прочута холивудска щерка подпали цял бар и вдигна на крак
Коментари Харесай

Дъщеря на известна звезда вилня в бар и нападна полицай

Прочута холивудска дъщеря подпали цялостен бар и подвигна на крайник полицията.

Балдъзата на Джъстийн Бийбър Алая Болдуин спретна див екшън в Савана, щата Джорджия, Съединени американски щати.

Щерката на холивудската звезда Стивън Болдуин се развъртяла в Club Elan, сбила се с личния състав, скубала наред мъжете в заведението, крещяла и даже замерила бармана с употребен дамски тампон.

Разбеснялата се сестра на Хейли Бийбър е упрекната в непочтено държание и в пострадване на трима чиновници на заведението.

Собственикът на Club Elan се обадил на 911, потвърждавайки, че Алая е влязла във физическа битка със чиновниците му и е отказала да напусне заведението.

Служителите настояват, че 31-годишната жена е влезнала в единствената тоалетна на чиновниците, само че е била инструктирана да не употребява тази съответна баня. Вместо това тя била пренасочена към публичната тоалетна.

Твърди се обаче, че тя е станала войнствена и се разбесняла.

Обвинена е, че е оскубала косата от главата на един охранител, до момента в който той се опитвал да я задържи. Друг охранител също упрекна Алая, че го е ритнала в слабините, когато се е опитал да я озапти

Третият чиновник, жена барман, се натъква на буйстващата клиентка, когато тя се опита да влезе в тоалетната на чиновниците, оповръщала санитарния възел и упорствала именно там да смени тампона си.

Въпреки екшъна, служителката въпреки всичко е изчакала омазаната дама да завърши с тоалета си, само че когато отворила вратата да ревизира какво става, била замерена с използван тампон.

Алая обаче твърдяла пред полицията, че е работила при самозащита и че ситуацията е пресилена.

В последна сметка разбеснялата се дама била задържана и получила цяла куп обвинявания.

Явно Алая се е взела доста насериозно, защото е член на известното семейство Болдуин. Баща й е артистът Стивън Болдуин, а по-малката й сестра Хейли е модел и брачна половинка на тийнидола Джъстин Бийбър.

Тя има тригодишна щерка Айрис от брачна половинка си Андрю Аронов.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР