Прочут руски историк призна, че е убил любовницата си –

...
Прочут руски историк призна, че е убил любовницата си –
Коментари Харесай

Руски историк разчлени любимата си, но бе твърде пиян, за да го прикрие

Прочут съветски историк призна, че е умъртвил любовницата си – негова някогашна студентка, откакто в река бе открита раница с отрязани женски ръце. 63-годишният Олег Соколов е бил пийнал и е паднал в реката, до момента в който се опитвал да изхвърли елементи от тялото. Тогава полицията разкрила обезглавеното тяло на 24-годишната Анастасия Йешченко в дома му.

Адвокатът му Александър Почуев съобщи, че Соколов, специалист по Наполеон, е признал виновността си и добави, че клиентът му съжалява за стореното и е подготвен да сътрудничи на управляващите.

Проф. Соколов е признал на полицията, че е умъртвил обичаната си по време на спор и по-късно е отрязал главата, ръцете и краката ѝ. Извършителят е възнамерявал да се отърве от натрупа преди да се самоубие обществено, облечен като Наполеон. Почуев добави още, че проф. Соколов, който е подложен на болнично лекуване за хипотермия, може да е изпаднал в стрес.

Той и Йешченко са работели дружно по няколко произведения. Двамата са изучавали френската история и са се наслаждавали на носенето на костюми от интервала, като проф. Соколов се обличал като Наполеон.

Студентите го разказват като надарен учител, говорещ френски и подражаващ на Наполеон, само че и като ''ненормалник'', наричал обичаната си ''Жозефин'' и искащ да се обръщат към него със ''сир'', Би Би Си.

Той е и член на Францискския институт за обществени науки, стопанска система и политика, който в събота съобщи, че го отстранява от позицията му в научния комитет.

,,Ние с смут научихме за жестокото закононарушение, за което е отговорен Олег Соколов. Никога не бихме могли да си представим, че той може да извърши толкоз непоносимо действие ", се споделя в изказването на института.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР