Прочулият се като ловец на мигранти Динко от Ямбол бе

...
Прочулият се като ловец на мигранти Динко от Ямбол бе
Коментари Харесай

Закопчаха Динко от Ямбол за хулиганство

Прочулият се като ловджия на мигранти Динко от Ямбол бе арестуван от полицията в Несебър, откакто в обществените мрежи се завъртя потресаващо видео с негово присъединяване.

В клипчето Динко още веднъж раздава правдивост, като този път гневът му се стоварва върху бедняк на инвалидна количка. По време на записа излиза наяве, че Динко разкрива машинация - инвалидът в действителност не е без крайници, а употребява трик, с цел да се показа за безсилен човек с увреждания.

Случката е снимана в Равда, в региона на известна верига магазини.

Динко крещи и удря пестник на просяка, брутално го събаря на земята, разпилявайки стотинките, които мъжът е събрал. На няколко пъти го пита за какво лъже, до момента в който непознатият мълчи.

След разпространяване на видеото от ОД Министерство на вътрешните работи изпратиха публично известие: Във връзка с видеоклип, оповестен в обществените мрежи и разнообразни медии, касаещ нападателно отношение към мъж, представящ се за неработоспособен и просещ на входа на хипермаркет в с. Равда, чиновници от Ру Несебър са се самосезирали и са образували досъдебно произвеждане за хулигански дейности, по които за период от едно денонощие е арестуван причинителя на противоправната демонстрация - 36 годишен мъж от Ямбол.

Същият е дал пояснения за дейностите си. Към момента продължава работата по определяне на просещия мъж, очевидци на хулиганските дейности, както и самоличността на снималото клипа лице. По случая е сезирана и Районна прокуратура - Бургас.

 

Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР