Прочулият се като интернет сензация пишман певец Джорджано обърна гръб

...
Прочулият се като интернет сензация пишман певец Джорджано обърна гръб
Коментари Харесай

Джорджано се отказа да става звезда, мие чинии в Гърция

Прочулият се като интернет сензация пишман артист Джорджано обърна тил на музиката, разбра HotArena.

Явно просветлението е блъснала чудака от Стара Загора и той е осъзнал, че би трябвало да се сбогува с фантазиите си за музикална кариера. Интересът към името му заглъхна също толкоз бързо, колкото и се зароди. А в този момент Джорджано скита несретник и даже е решил да емигрира, с цел да може да отцелее.

След като се завърна в родния си град не като сполучлив реализатор, а като момче, което всички подиграват, Мирослав Стоянов е трябвало да се върне и към " елементарния " метод на живот. Намирането на работа, обаче се оказлао задача невъзможна. Явно никой не е желал да го наеме, с цел да не си навлича непритяности.

Затова още при започване на летния сезон Джорджано стегнал куфарите за Гърция. Там той се подвизава като момче за всико в дребна таверна. Основното му обвързване е да мие чинии и като че ли не се спрамува да си го признае. Той е завърлиш ТОХ в родния си град и може да се каже, че работи по специалността си. Срещу къртовския труд по 10-12 часа дневно той прибира 750 евро. Работодателят му е уредил и квартира и заралията се усеща като същински богаташ!
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР