Прочулата са като "Манджа стрийт" улица в Студентски град, където

...
Прочулата са като "Манджа стрийт" улица в Студентски град, където
Коментари Харесай

Ето каква ще е съдбата на една от емблемите на Студентски град в София

Прочулата са като "Манджа стрийт " улица в Студентски град, където се продаваха сандвичи, дюнери и палачинки на прилични цени непрекъснато, скоро ще се трансформира в строителна площадка. Това описаха притежателите на комерсиалните обекти, които към този момент се изнасят наоколо, представени от TrafficNews.

В момента павилионите за бързо хранене са празни, а на някои от тях има надписи, които канят клиентите да заповядат на новото място, където са преместени.

Настъпва краят на ера в Студентски град: Премахват „ Манджа стрийт” (СНИМКИ)



"Манджа стрийт " съществува от близо 16 години, като преди оборотите, като преди оборотите бяха доста по-големи, тъй като наоколо нямаше огромни вериги супермаркети, изясняват остарели жители на квартала.

"Аз имам бизнес в Студентски град от септември 2012-та. Още преди 3-4 години имаше информация от сигурни източници, че на мястото на "Манджа стрийт " ще се строи кооперация с търговски площи. Дори самата администрация на тази компания ни споделиха да имаме подготвеност. Така мина много време, само че на 20 юни са споделили на останалите наематели, че имат 10 дни да изоставен. Аз взех решение да работя по-рано и реалокирах помещението ми за палачинки още през януари ", разказал пред изданието Мирослав Луков.



На днешна дата огромна част от сладкарниците са се преместили в свободните пространства на отсрещната улица, която е тъкмо до една от спирките за градски превоз в квартала.

Голяма част от студентите са недоволни от случилото се, само че не липсваха и мнения на удовлетворение.
"Супер извънредно време беше тази скотщина и бедност да я съборят! Много се веселя ", написа в страницата на "Bat Miro's Pancake " някогашна студентка на УНСС.

"Беше най-хубавата улица в Студентски град. Яд ме е, тъй като там дюнерите бяха вкусни и на напълно налични цени - нещо, което го няма по другите квартали ", споделил пред TrafficNews Калоян Тодоров, студент от Технически университет.

На мястото на "Манджа стрийт " ще се построи общежитие с подземни гаражи и търговски площи, изясни кметът на Студентския град Димитър Дилчев.
Стана ясно също по този начин, че от март тази година за имота с павилионите за бързо хранене има позволение за градеж. Но към момента няма изясненост по кое време ще тръгне градежът на новата постройка.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР