Прочетох материалите по делото и след като се запознах с

...
Прочетох материалите по делото и след като се запознах с
Коментари Харесай

Новият адвокат на сочения за убиец на Митко Рангел Бизюрев: Нарочно не обжалвах ареста му

" Прочетох материалите по делото и откакто се срещнах с тях, взех решение, че няма да апелирам задържането на Рангел Бизюрев ".

Това съобщи новият му юрист Делчо Джубелиев. Той е някогашен боен арбитър, а в последните години упражнява адвокатска процедура.

След изгонването на посочения за палач на Митко от Цалапица негов длъжностен бранител при определянето на мярката за неотклонение в Окръжния съд беше Димитър Колев.

Както съобщихме, той към този момент не го съставлява, защото околните на Бизюрев са упълномощили Джубелиев да поеме отбраната му.

Задържането под стража на Рангел към този момент е влезнало в действие.

" Нищо няма да разясня по това дело. Всяка казана дума може да се употребява против клиента ми ", безапелационен е Джубелиев.

До минути стартира изначало процесът против близнаците Валентин и Борислав Динкови в Районния съд в Пловдив.

Адвокатката им Светлана Званчева ще изиска кратко правосъдно разследване, при което двамата да си признаят, че са помогнали на Бизюрев да зарови тялото на убития Митко и по-късно той да избяга.

Предишният арбитър по делото Боян Кюртов одобри тази процедура, само че изиска да бъде разпитан и Рангел Бизюрев. Какво решение ще вземе новият докладчик по делото Спасимир Здравчев, ще стане ясно по-късно.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР