Прочетете какво ще се случи утре (17 август) в следващия

...
Прочетете какво ще се случи утре (17 август) в следващия
Коментари Харесай

Утре (17 август) в „Наследство“: Яман разбира, че Озан е луд; Сехер отива в дома на Озан, а той се разкрива пред нея и я…

Прочетете какво ще се случи на следващия ден (17 август) в идващия епизод на турския сериал „ Наследство “, излъчващ се всеки работен ден от 12:30 до 13:30 ч. по NOVA!

Информацията е написана от и за Теленовелас Новини!
Инфо: Youtube канала „ Emanet “

Превод и акомодация: Telenovellas News

Епизод: 102

Сехер вижда Джагнер и му благодари, че е поправил колието ѝ. Той отвръща, че не знае защо става въпрос, и позволява, че е станала неточност.

Юсуф пита Сехер дали знае кой е поправил колието ѝ, а тя отвръща, че може би се досеща.

Сехер носи кафе на Яман и му благодари, че е поправил колието ѝ…

Сехер получава позвъняване от Озан и я предизвестява да стои надалеч от Яман, който назовава „ страшилище “.

Озан признава на Сехер, че изпитва дълбоки усеща към нея, а тя недоумява какво се случва. Сехер е безапелационна пред учителя, че Яман не би я наранил, а той ѝ изпраща окървавеното си лице, потвърждавайки че чичото на Юсуф го е нападнал. Сехер остава шокирана.

Сехер споделя на Озан незабавно да потърси лекарска помощ, само че той отхвърля под предлог, че по този начин ще се намеси и полицията.

Преподавателят моли Сехер за помощ, а тя му споделя, че потегля незабавно. Озан я предизвестява да не споделя нищо на Яман.

Сехер се засича с Яман в имението и му декларира, че е била сигурна, че той няма да се промени. Чичото на Юсуф недоумява какво се случва…

Кираз получава първата партида бонбони за пакетиране. Девойката даже не подозира, че в сладкишите се съдържат наркотични субстанции.

Султан взема решение да се почерпи с няколко бонбона и стартира да се държи несъответстващо под въздействието на опиата.

Икбал вижда, че Зухал е в стаята си, и я укорява, че не търси вниманието на Яман. Тя ѝ отвръща афектирана, че той не откъсва очи от Сехер.

Озан пали газовия котлон, навежда главата си, с цел да усети аромата от газта, и си споделя, че това е мирисът на любовта му със Сехер.

В същото време Сехер идва пред къщата на Озан, само че преди да влезе Селим ѝ звъни и я моли да пристигна да му помогне в ресторанта, защото още веднъж има огромна поръчка.

Сехер декларира на Селим, че първо би трябвало да помогне на Озан и по-късно ще се отбие в заведението.

Озан отваря на Сехер, а тя остава шокирана от типа му. Казва му, че незабавно би трябвало да отидат в болничното заведение. Учителят обаче отхвърля.

Сехер се принуждава да влезе в къщата, с цел да почисти раните на Озан. Щом прекрачва прага, осъзнава, че е попаднала във филм на ужасите…

В същото време Яман пита Юсуф кой му е дал корабчето, а дребният дава отговор, че играчката му е подарък от учителя по музика. Яман взема решение да прегледа записите от камерите и вижда по какъв начин Озан е наелектризирал фонтана.

Яман осъзнава същинското лице на Озан и незабавно позвънява на Сехер. В същото време Озан ѝ не разрешава да подвига и взима мобилния уред от ръцете ѝ.

Яман изпраща SMS на Сехер, с цел да я предизвести, че Озан е умопобъркан. Учителят ѝ декларира, че няма да се нуждае повече от телефон, тъй като ще остане в неговия дом.

Озан се обръща към Сехер с името на починалата си избраница – Гьоньл… Тя остава шокирана.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР