Прочетете какво ще се случи утре (08 март) в следващия

...
Прочетете какво ще се случи утре (08 март) в следващия
Коментари Харесай

Утре в „Безмилостен град“: Първата брачна нощ на Дженк и Джемре (08 март)

Прочетете какво ще се случи на следващия ден (08 март) в идващия епизод на турския сериал „ Безмилостен град “, излъчващ се всяка делнична вечер от 20:00 до 21:00 ч. по bTV!

Информацията е написана за Теленовелас Новини! Инфо: Kanal D Превод и акомодация: Telenovellas News Епизод: 45

На прощалното празненство в къщата Дженк афишира, че с Джемре са се оженили.

Джемре е приела предлагането на Дженк, тъй като е схванала, че не може да се бори извън за Недим.

Джерен припада от шока. Нериман се пробва да я успокои.

Шениз е гневна. Обявява, че празненството е свършило. Не може да повярва, че синът ѝ е постъпил по този метод. Нахвърля се върху Дженк.

Дживан се чуди по какъв начин да помогне на дребната си сестра. Нериман го праща да желае сметка на Джемре.

Джемре декларира на майка си, че към този момент е вътре в къщата, в която по-рано тя не я е позволила. Сехер е на мнение, че тази брачна халка е неточност. Настоява Джемре да се разведе, до момента в който бракът още не е употребяван. Дживан провокира Дженк.

Шениз гони Дамла, с цел да приказва със сина си уединено. Обвинява Дженк, че е унищожил всичко и е предизвикал един куп неприятни неща на двамата.

Сехер демонстрира чеиза на Джемре. Започва да я замеря с движимостите от него. Упреква я, че е потъпкала родна си майка. Джемре дава отговор, че майка ѝ е унищожила уважението, което са имали към нея. Тя не е реагирала по същия метод против Джерен и нейния скришен брак.

Дженк признава на майка си, че обича брачната половинка си до лудост.

Дживан също не приема този брак. Обвинява сестра си, че добре го е подвела и излъгала.

Агях попада в запушване. Когато идва в имението е сюрпризиран от наличието на Джемре. Дженк му демонстрира брачното удостоверение. Агях декларира, че не може да прекрачи прага на дома му, и го удря, след което ги гони.

Дженк взима свидетелството и си потегля дружно с Джемре. Шениз моли мъжа си да ги спре. Агях отвръща, че към този момент няма наследник. Шениз припада.

Сехер умолява щерка си да пусне ръката на Дженк, само че без резултат.

Нериман твърди Джерен, че ще си отмъстят.

Недим спи замаян, а Джерен се пробва да го разсъни и да му опише за Джемре и Дженк.

Дженк подвига Джемре на ръце, с цел да я вкара в жилището си за първата брачна нощ. Джемре не желае да употребяват брака. Припомня му, че се е оженил, с цел да накаже татко си. Дженк отвръща, че този брак ще ѝ даде всичко належащо, даже да бъде до Недим.

Шениз споделя на мъжа си, че Дженк е неин наследник и отива да го измъкне от лапите на Джемре. Агях оповестява на жена си, че няма да откри сина си в жилището му.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР