Прочетете какво ще се случи утре (05 март) в следващия

...
Прочетете какво ще се случи утре (05 март) в следващия
Коментари Харесай

Утре в „Безмилостен град“: Джемре и Дженк се женят, Сехер взима видеото с Недим от Шениз (05 март)

Прочетете какво ще се случи на следващия ден (05 март) в идващия епизод на турския сериал „ Безмилостен град “, излъчващ се всяка делнична вечер от 20:00 до 21:00 ч. по bTV!

Информацията е написана за Теленовелас Новини! Инфо: Kanal D Превод и акомодация: Telenovellas News Епизод: 44

Шениз провокира Дженк да я бутне, по този начин както е направил с Недим. Дженк я моли да слезе, само че Шениз не чува молбите на сина си. Той изпада в нервна рецесия, а тя му споделя, че му е дала урок, и упорства да замине.

Джемре споделя с Дженк, че Шениз е идвала при нея дружно с Недим, само че инвалидът към този момент не ѝ има вяра. Изтъква, че единствено той може да помогне на Недим и на себе си. Дженк я гони от стаята си.

Джерен крещи по Джемре, че поради нея Дженк отпътува за Америка.

Агях не желае Дженк да отпътува, само че няма храброст да показа същинските си усеща към сина си. В стаята му той намира фотография на брат си и цялото семейство. Показва я на Недим и споделя с него, че е копнял да станат сплотено семейство, само че не се е получило. Шениз подслушва този диалог и се кани да провали всичко.

Джерен стартира да приказва пред личния състав, че Джемре е крадла. Родителите са възмутени. Джемре пробва да отбрани престижа на учебното заведение и успокоява всички, че в името на децата тя ще напусне работа.

На физиотерапията Недим загатва Джемре и пробва поради нея да се изправи.

Джемре научава, че Дженк е направил подаяние, с цел да я вземат на работа. Тя декларира, че не желае да одобри пари от учебното заведение.

Сехер признава на Недим, че Джемре ѝ липсва. Тя звъни на щерка си и дава телефона на Недим. Той ѝ споделя, че постоянно ѝ е вярвал. Джемре му благодари.

Джемре отива при Дженк и приема да се омъжи за него.

На прощалното празненство на Дженк, Дживан приказва с приятелки на Дамла. Тя го ревнува.

Сехер се качва по етажа и среща Шениз, която влиза в стаята, с цел да си смени колието. Сехер преднамерено я полива с парещ чай. Докато Шениз се преоблича, майката на Джемре бърза и взима записа с Недим от сейфа.

Дженк и Джемре се женят и се появяват хванати за ръце на прощалното празненство в имението.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР