Проблемната отсечка Сарафово от Северния обход на града ще е

...
Проблемната отсечка Сарафово от Северния обход на града ще е
Коментари Харесай

След инспекция на МРРБ: До лятото пътищата за морето трябва да са готови

„ Проблемната права " Сарафово " от Северния обход на града ще е подготвена до Нова година.Надявам се да довършим тази част от пътя, с цел да облекчим придвижването. Такива са уверенията. Цялостният път и всички уреди са съвсем подготвени. Остават довършителни работи. Оттук-нататък метеорологията ще бъде фактор. Ако времето разреши, може за месец всичко да е готово. Ако не, работата ще бъде обновена през пролетта. Ясно е, че за летния сезон няма да има никакви проблеми. Но никой не би трябвало да се отпуска и всичко би трябвало да бъде приключено в период. “.

Това сподели по време на ревизия по значимите инфрасструктурни планове министърът на Регионалното развиване и благоустройство, арх. Иван Шишков. По думите му, до началото на лятото значимите пътни артерии, които ще облекчат трафика за Северното Черноморие от Бургас, би трябвало да бъдат приключени.

„ Като кмет няма по какъв начин да не съм удовлетворен, че в този план са включени и локалите. Локалите на Северния обход дават вероятност за развиване на Бургас. Успоредно със довеждане докрай на плана, ние ще стартираме и развиване на индустриални терени наоколо. “, разяснява кметът Димитър Николов, който придружи министър Шишков. Заедно с тях беше и регионалният шеф проф. Мария Нейкова.

Министър Шишков беше на работно посещаване в Бургас, дружно със своя заместител Захари Христов и управлението на Агенция пътна инфраструктура на работно посещаване.
Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР