Проблемите за Нана Гладуиш нямат край. След водене на упорита

...
Проблемите за Нана Гладуиш нямат край. След водене на упорита
Коментари Харесай

Нана Гладуиш претърпя инцидент в Маями

Проблемите за Нана Гладуиш нямат край. След водене на упорита борба с рака, в този момент Нана има нов мотив за терзание, написа show.blitz.bg.

``
реклама

Преди броени дни водещата на " Съдебен спор "   е схванала за сериозен здравословен проблем, който си е предизвикала още през лятото. Тогава не схванала каква пакост е сътворила, а докторите й съобщили преди няколко дни.



Заедно със брачна половинка си и тяхното дете през лятото отишли на отмора в Маями. Тв водещата решила, че там е мястото, където би трябвало да научи сина си да кара кънки. Като дребна Нана обожавала да шпори леда с кънките и пази хубави мемоари от това далечно минало.

" И аз като някогашна кьнкьорка, нищо че не съм карала от 15 години, се качих на едни ръчно направени кънки. Естествено, детето се преби доста сполучливо. Аз нали пребивавам с концепцията, че съм върха на сладоледа, се втурнах да го избавям, само че не съумях да взема завоя в бързината. И като се изтрясках и паднах по тил, на кръст, всячески - дотам, че си изкарах въздуха и цялото тяло ме заболя. Не знаех, че съм счупила опашката си, допреди два дни ", показа Нана в " На кафе ".

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
</div
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР