Проблемите за Доминик Тийм през настоящия сезон продължават. Австриецът, който

...
Проблемите за Доминик Тийм през настоящия сезон продължават. Австриецът, който
Коментари Харесай

Тийм се отказа от участие на Чалънджъра в Перуджа


Проблемите за Доминик Тийм през сегашния сезон не престават. Австриецът, който към момента няма победа след завръщането си на корта в края на март, бе заставен да се откаже от още един шампионат поради физически проблеми.

Австрийският публицист Флориан Хеер оповестява, че някогашният №3 се е отказал от желанието си да взе участие на Чалънджър шампионата в Перуджа идната седмица. Причината за решението на Тийм е физически дискомфорт, като съгласно Хеер неговият съотечественик ще би трябвало да почива към месец.

Това слага под доста сериозна въпросителна присъединяване на Тийм на Уимбълдън. Турнирът в Лондон стартира на 27 юни, като вероятно безучастие на Доминатора в шампионата ще бъде второ следващо за него. Миналата година австриецът контузи китката си на ATP 250 шампионата в Майорка, който се организира единствено няколко дни преди Шампионата.

Последният шампионат, в който Тийм взе присъединяване, бе Ролан Гарос. Австриецът отпадна в първи кръг на шампионата за втора поредна година след трисетово проваляне от Уго Делиен (3-6, 2-6, 4-6).
Източник: tenniskafe.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР