Проблемите в световен план възникват вследствие на потъпкване на човешките

...
Проблемите в световен план възникват вследствие на потъпкване на човешките
Коментари Харесай

Илхан Кючюк от Разград: Гордейте се с ДПС, ние сме ценен партньор в Европа

„ Проблемите в международен проект пораждат в резултат на потъпкване на човешките права и свободи, а Движение за права и свободи е универсалният бранител на човешките права и свободи и нашата роля е още по-голяма, още по-значима в подтекста на световното опълчване. Всички ние би трябвало да се гордеем, че сме част от Движение за права и свободи, тъй като принадлежим към нещо доста огромно и скъпо, нашата политическа партия е скъп сътрудник в Европа. “.

Това съобщи през днешния ден водачът на европейските либерали Илхан Кючюк пред многочислената публика на събитието „ Младите хора и бъдещето на Европа “, което се организира през днешния ден в Разград.

Пред близо 300 младежи Кючюк приказва за доверието в политиката и силата на убеждаването. По думите му в политиката полезностите, в които имаме вяра играят основна роля и би трябвало да са насочна точка за решенията, които всеки виновен политик взима.

„ Не бива да се подценява значимостта на европейските избори. Те са основни за България, тъй като сега в Европа се взимат значими решения – във връзка с миграционната политика, индустриализацията, новите производства и така нататък и страната ни би трябвало да е задоволително добре показана, с цел да се възползва от опциите. “, безапелационен бе Кючюк.

На събитието участваха националният представител Ахмед Ахмедов, регионалният ръководител на Движение за права и свободи Разград Мехмед Салим, кметове и партиен актив от региона и управлението на Младежко Движение за права и свободи, дружно със съпредседателя Ибраим Зайденов.

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР