Проблемите в Манчестър Юнайтед извън терена не спират да се

...
Проблемите в Манчестър Юнайтед извън терена не спират да се
Коментари Харесай

Антони отговори на Скоулс: Който ме смята за клоун, той просто не ме разбира

Проблемите в Манчестър Юнайтед отвън терена не стопират да се множат напоследък. Кристиано Роналдо сътвори същински безпорядък след изявлението си за Пиерс Морган, което окупира първите страници на вестниците.

Сега бразилското крило Антони отговори на друга легенда на отбора - Пол Скоулс, който го назова Клоун. Причина за това стана трика на някогашния състезател на Аякс против Шериф (Тираспол), когато той се завъртя на 720 градуса с топка в крайници, само че след това изпрати кълбото в навън. Това провокира недоволството на Скоулс, който бе анализатор на дуела и дефинира осъществяването като безмислено, а Антони назова смешник.

“Не знам какво реализира с това. Дори и преди този момент той не направи нищо в мача. Не знам дали това бе симптом на качества или просто искаше да забавлява почитателите, само че това беше клоунско осъществяване, ” съобщи някогашният полузащитник.

Бразилецът обаче му отговори, че в случай че някой мисли, че е смешник, той просто не схваща неговата история. Бившият състезател на Аякс е израснал в един от най-опасните квартали на Сао Пауло и е имал тежко детство преди да стигне до кариерата на професионален футболист.

“Ако смяташ, че съм смешник, ти просто не разбираш моята история. Изкуството на играчи като Роналдиньо, Кристиано Роналдо и Неймар, които ме въодушевяваха още като дете. Гледах тези богове, които ме изумяваха, на краден интернет, след което излизах на открито и се пробвах да ги подражавам. Това е моята история. Ако към момента не ме разбираш и към момента смяташ, че съм смешник, то тогава просто ще ти посоча татуировката на рамото ми. Който е бил във фавелата (едни от най-опасните и незаконни квартали в цяла Бразилия, наричани още дребния ад), той знае какъв брой е мъчно там, ” дава отговор Антони на Скоулс.

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР